DESTINACIJE  VREMENSKA PROGNOZA   SLIKE SRBIJE   PUTOVANJA FORUM   VIDEO VODIČ   KURS EVRA   MAPE   HOROSKOP  KONTAKT
Visit_Serbia


Istanbul

Letovanje Grcka 2013

Putovanje u Rim
Turizam Srbije

Srbija je mala država na Balkanu nad kojom se od vajkada prepliću civilizacije, vere, kulture i putevi.

Na ovoj strani prikazaćemo turizam Srbije u slici iz našeg objektiva i reči iz našeg pera. Na našoj Fejsbuk grupi Najlepše iz Srbije možete pratiti naše dnevne aktivnosti. Slogan kojim u jednom dahu možemo opisati donje sadržaje glasi:

Srbija je zemlja lepota. Relativno mala, ali bogata svim oblicima reljefa, od Panonske nizije sa jedne do Šar planine i Prokletija sa druge strane. To je zemlja u kojoj se od vajkada prepliću civilizacije, vere, kulture, i putevi. Bogate je prelepi pejzaži, šarenilo biljnih i životinjskih vrsta. Krase je i drevna arheološka nalazišta sa čijih prostora potiču čak 16 rimskih imperatora. Stoga, ovo je vaš novi korak u upoznavanju Srbije!

Turistički sadržaji na ovom sajtu podeljeni su u 3 celine.

Prvu celinu čine reportaže iz regiona, a one iz Srbije prikazane su ispod. Drugu celinu čine forumske diskusije o sajmovima, turističkim manifestacijama, planinama, i ostalim zanimljivostima i sve one se odvijaju na turističkom forumu i forumima o Srbiji. U forumskom stilu pogledajte diskusije naših putopisaca kroz srpske gradove i sela, kroz planine, reke, banje i jezera Srbije.

 

Treću celinu čine fotogalerije koje možete pogledati na linku slike, gde je predstavljena duhovna riznica naše zemlje.

Ukoliko zbog glomaznosti sajta imate problem da pronadjete željenu informaciju koristite našu internu pretragu ispod.

Google
 

Najnovije reportaže na video vodiču

Kako video posataje nezaobilazni standard u turizmu posetite naš video vodič kroz Srbiju. Poslednje reportaže su izlistane ovde. Za više posetite naš video vodič.

Izabrane foto reportaže

Ovde su data neke uobičajene, ali i vrlo raritetne destinacije u Srbiji. Ako smatrate da neko mesto ili turistički objekat treba da upotpuni naš album pozovite nas ili pošaljite nam predlog.

Could not connect: Access denied for user 'ttgroup_v2'@'localhost' (using password: YES)