Turizam Srbije

Wellness vikend destinacije

Višednevne odmore jednom godišnje uveliko zamenjuju vikend odlasci u spa centre. To je sasvim dovoljno da se čovek odmori od poslovnih i drugih obaveza, a ovakav način odmora može se praktikovati češće u odnosu na tipične godišnje odmore.

Izuzetno popularna varijanta je vikend za dvoje, za koji se ne odlučuju samo mladi parovi, već i stariji ljudi kojima je ovo savršena prilika da sa voljenom osobom provedu lepe trenutke uživajući u čarima wellness centra.

Diamond Prezident Apartman
Diamond Prezident Apartman

1.     Vrnjačka Banja

Smeštena između planine Goč i reke Zapadne Morave, na 200 km od Beograda, Vrnjačka Banja predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji. Dva hotela se ističu po kvalitetu, „Cvetni konaci“ koji se nalaze u samom banjskom parku pokraj Vrnjačke reke, i hotel „Solaris Resort“ sa 4 zvezdice, nov i moderan objekat sa sjajnim wellness centrom.

2.     Banja Koviljača

Nalazi se pored reke Drine i šumovite planine Gučevo, u zapadnoj Srbiji. U centru Banje Koviljače, na samom ulazu u prelepi banjski park nalazi se hotel „Royal Spa“ – idealno mesto za relaksaciju, aktivan odmor, oaza mira, tišine i luksuza.

3.     Fruška Gora – Banja Vrdnik

Na južnim obroncima Fruške Gore, smeštena je Banja Vrdnik u kojoj se nalazi izvanredni hotel „Premier Aqua“ sa čak 5 zvezdica. Spoj prirodnih lepota i mira Fruške Gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije, bogatstvom svojih sadržaja zadovoljiće i najprobirljivije goste.

4.     Kopaonik

Najveći planinski masiv u Srbiji koji zimi predstavlja najveći domaći skijaški centar, popularan je i tokom letnje sezone. Apart Hotel & Spa Zoned je najbolje ocenjeni hotel na Kopaoniku po mišljenju gostiju. Ovaj moderan objekat sa svojim wellness centrom predstavlja pravo mesto za bogat i sadržajan odmor u prelepoj prirodi.

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Jer putovanja su sreća

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: