Slike Srbije

Slike Srbije

 

Slike Srbije u umetničkom ruhu su centralna tema ove kolekcije galerija. Naš cilj je da ovo postane najveća online kolekcija umetničkih fotografija Srbije na jednom mestu. Osim toga, sve slike su besplatne za nekomercijalno korišćenje uz obavezno navođenje izvora u tekstu ispod slike.

(Potrebno je upisati Izvor: TT-Group.net sa klikabilnim linkom).

Kontaktirajte nas na +381 64 12 77 044 ukoliko vam nedostaju kvalitetne i nadasve lepe slike Srbije u visokoj rezoluciji za sve oblike štampe kao i druge vrste projekata.

Na ovim stranama prezentovani su uglavnom manastiri, a prikazane su i fotografija sa vodopada, banja i planina.

Pored njih posedujemo i jednu od najvećih baza offline fotografija pejzaža Srbije koju čine: jezera, reke, predeli, ljudi, domaće životinje, sela i gradovi. Kako smo odlično pozicionirani na pretraživačima, pozivamo i fotografe da pošalju portfolio svojih radova radi bolje vidljivosti. Pored toga posedujemo ogromnu bazu umetničkih fotografija Srbije koje ovde nisu izložene.

Cena slika slike zavisi od veličine projekta, svrhe (da li je projekat komercijalni ili edukativni), načina plaćanja, buduće saradnje. Sve fotke su autorsko vlasništvo sajta. U meta tagovima svakog JPG fajla, prilikom snimanja utisnum je kod aparata kao dokaz, tako da je krajnji klijent apsolutno bezbedan sa aspekta autorskih prava. Za svaku dodatnu informaciju nemojte oklevati da nas pozovete.

Ukoliko se odličite za kupovinu više fotografija, očekuju vas zanimljivi pokloni. Trenutno se radi na novom dizajnu galerija. Da bi nastavili sa stalnim dodavanjem albuma i galerija svaka donacija na žiro račun 160-372293-55 je dobrodošla.

Manastir Ziča
Slike Srbije

Manastir Ziča

Crvena boja je simbol pravoslavlja. Od svih manastira samo je jedan daleko čuven po zidovima krečenim u crveno. Nalazi u blizini grada Kraljeva, a...

Gradac
Slike Srbije

Manastir Gradac

U arthitektonskom smislu reču manastir Gradac je u predstavnik raške škole. Nalazi se na putu kulture, takozvanoj Transromanici. Do njega možete...

Nalazite se ovde:

Pratite nas

Preporuka za pogledati

Kategorije

Podeli sa prijateljima: