Vaš turistički portal - TT Group

Uslovi korišćenja na turističkom portalu TT Group

Želite da sarađujemo? Pogledajte naše uslove korišćenja i politiku privatnosti!

Autorska prava

Svi sadržaji turističkog portala TT Group namenjeni su ličnoj upotrebi i podležu zaštiti aktuelnog zakona Republike Srbije o autorskim pravima. Za sve sadržaje koji se nalaze u našem vlasništvu permanentno se trudimo za što većom tačnošću.

Uređivačka ekipa TT Group-a poseduje neprikosnoveno pravo da menja i ažurira autorske sadržaje u skladu sa relevantnošću za aktuelni trenutak. Za veoma bitne informacije koristan savet je da konsultujete i druge izvore.

Obratite pažnju i na sledeće:

- Kopiranje dela ili celih tekstova za bilo koji web sajt bez dozvole autora je najstrože zabranjeno
- Dozvoljeno je korišćenje fotografija bez saglasnosti autora jedino uz potpis klikabilnog linka, na primer (Izvor: TT Group)
- Korišćenje tekstova i fotografija u štampanim medijima bez prethodne dozvole je najstrože zabranjeno, a podsetimo vas da je ovakva delatnost veoma jednostavna za dokazivanje na sudu.
- Jezik mržnje je zabranjen i isti će biti najbrže eliminisan
- Na sajtu su zabranjeni sadržaji za odrasle, sadržaji koji podležu autorskim pravima, a pri tome im ista nisu obezbeđena, sadržaji koji promovišu nelegalni softver, pirateriju i svaku drugu nelegalnu aktivnost

Odricanje od odgovornosti

TT Group nije odgovoran i ne može Vam garantovati apsolutnu tačnost informacija, kao ni ažurnost svih podataka, već svaku informaciju morate shvatiti da je postavljena sa najboljom namerom i dobrom željom da bude korisna i da Vam pomogne.

Neke od informacija kao što su kursne liste ili vremenske prognoze, preuzimamo sa renomiranih web servisa, čiji kredibilitet navodimo prilikom preuzimanja, a ovom prilikom želimo da napomenemo da samim tim mi i ne možemo da preuzmemo bilo kakvu odgovornost za njihovu tačnost.

Sa druge strane na turističkom putovanja forumu možete naći puno informacija, kao i utisaka koje su lične prirode i vlasništvo autora za čiju pozdanost mi ne odgovaramo niti garantujemo. Jezik mržnje je zabranjen, ali ukoliko primetite bilo kakvu nepravilnost kontaktirajte nas i isti ćemo u najkraćem roku promeniti.

Politika privatnosti

Privatne informacije o korisnicima su strogo čuvana tajna, i iste neće biti zloupotrebljene, ustupane niti prodavane trećim licima kao što je prodaja email adresa forumskih korisnika ili slično. Izuzetak može biti pojedinačno lice radi nekog citata, pohvale, saopštenja i slično ali isključivo u saglasnosti sa tim licem.

Milan Todorović

Hvala na razumevanju, Milan Todorović.

Za više detalja posetite stranicu kontakt ili me kontaktirajte preko kontakta moje agencije za SEO optimizaciju i računarsko programiranje Milan Todorović, SeoExpert.rs.

Zašto TT Group?

01

Zajednička osobina svih naših posetilaca je da vole da putuju!

02

Pored iscrpnih foto reportaža o većini svetskih destinacijama ponosni smo na TT Group turistički forum, blogom u formi video vodiča. Jeste pogledali?

03

Turistički servisi poput vremenskih prognoza, mapa, su naš prepoznatljiv znak.

Šta preporučujemo

Panorama Istanbula sa kula Galate

Letovanje u Turskoj

Turska, zemlja kontrasta, lepota, orijenta i predrasuda. Uvek drugačije privlačna, uvek se doživi na jedan nov način. Upoznajte destinacije orjienta: Istanbul, Belek, Ankara, Alanja, Marmaris, Halikarnas i još puno toga imate u putopisima iz Turske!

Letovanje u Grčkoj

Letovanje u Grčkoj

Smeštena između Jonskog, Sredozemnog i Egejskog mora, Helenska republika se nalazi na najjužnijem delu Balkanskog poluostrva. Top destinacije: Krf, Zakintos, Lefkada, Solun, Atina, Polihrono, Mapa Grčke i još puno za putovanje u ovu prijateljsku zemlju.

Letovanje u Hrvatskoj

Letovanje u Hrvatskoj

Republika Hrvatska je srednjoevropska i mediteranska država jugoistočne Evrope na Balkanskom poluostrvu u kojoj živi oko 4,5 miliona stanovnika. Čuveni: Dubrovnik, Rijeka, Split, Makarska, Zagreb, Pula sa svojom kulturom...