Vaš turistički portal - TT Group

O nama, Milan Todorović - reč urednika

Ukoliko volite putovanja, na pravom ste mestu! A sada u par pasusa o projektu TT Group.

TT Group je turistički portal namenjen zaljubljenicima u putovanja, fotografiju i fotoreportažu. Na ovom sajtu možete naći puno putopisa, reportaža, fotografija i zanimljivih tekstova sa najrazličitijih destinacija u regionu. Druga kategorija sadržaja su informacije servisnog tipa kao na primer vremenske prognoze, kursne liste, mape, online rečnici i slične web aplikacije za planiranje i organizovanje kako putovanja, tako i svakodnevnih aktivnosti.

Misija sajta:

TT Group je na internetu prisutan još od 2004. godine i ova činjenica govori o našem kredibilitetu. Na osnovu dosadšnjeg iskustva našu misiju možemo opisati kroz nekoliko narednih tačaka:

- prezentacija turističkih zanimljivosti i destinacija kako u Srbiji, tako i van nje.
- negovanje turističke fotografije,
- razvoj i bogaćenje Internet medija turističkom fotografijom i fotoreportažom,
- razvoj direktne komunikacije između putnika (turista) i vlasnika turističkih objekata (hotela, hostela, etno sela itd),
- edukacija i informisanje o trendovima i novostima u turizmu,
- promocija i primena pragmatičnih internet tehnologija i znanja na polju marketinga u turizmu
- komparativna analiza i prenos pozitivnog iskustva od strane okolnih turističkih velesila
- jačanje svesti o održivom turizmu

Vizija sajta:

Prirodno je da svaka organizacija ima svoj plan rasta ka konačnoj viziji. Naša želja je da postanemo uticajan turistički portal u regionu, tj. da svojim prisustvom dovedemo do sledećih aktivnosti:

- jačanje želje za putovanjem,
- upoznavanje i sagledavanje turističkih kapaciteta Srbije i regiona
- razvoj web orjentisanih turističkih servisa,
- stvaranje savremenog putnika

Milan Todorović

Želim Vam lep doživljaj na TT Group turističkom portalu. Za više detalja posetite stranicu kontakt ili me kontaktirajte na tviteru @Todorovic, urednik sajta Milan Todorović.

Zašto TT Group?

01

Zajednička osobina svih naših posetilaca je da vole da putuju!

02

Pored iscrpnih foto reportaža o većini svetskih destinacijama ponosni smo na TT Group turistički forum, blogom u formi video vodiča. Jeste pogledali?

03

Turistički servisi poput vremenskih prognoza, mapa, su naš prepoznatljiv znak.

Šta preporučujemo

Panorama Istanbula sa kula Galate

Letovanje u Turskoj

Turska, zemlja kontrasta, lepota, orijenta i predrasuda. Uvek drugačije privlačna, uvek se doživi na jedan nov način. Upoznajte destinacije orjienta: Istanbul, Belek, Ankara, Alanja, Marmaris, Halikarnas i još puno toga imate u putopisima iz Turske!

Letovanje u Grčkoj

Letovanje u Grčkoj

Smeštena između Jonskog, Sredozemnog i Egejskog mora, Helenska republika se nalazi na najjužnijem delu Balkanskog poluostrva. Top destinacije: Krf, Zakintos, Lefkada, Solun, Atina, Polihrono, Mapa Grčke i još puno za putovanje u ovu prijateljsku zemlju.

Letovanje u Hrvatskoj

Letovanje u Hrvatskoj

Republika Hrvatska je srednjoevropska i mediteranska država jugoistočne Evrope na Balkanskom poluostrvu u kojoj živi oko 4,5 miliona stanovnika. Čuveni: Dubrovnik, Rijeka, Split, Makarska, Zagreb, Pula sa svojom kulturom...