Saveti

TT Group saradnja na polju turizma

U jeku sezone ove 2015. godine želimo da se svima zahvalimo i ponudimo saradnju:

1. Volite da pišete i imate stvarno dobru priču!

Mi ne očekujemo vaše tekstove besplatno. Ono što vredi mora da se nagradi. Dobra priča nema cenu, pa predstavite se našim čitaocima, prezentujte vaše fotografije, a naravno i zaradite. Za svako dodatno pitanje najbolje je da nas kontaktirate na mejl milan.ttgroup at gmail.com.

Naime, što se tiče dalje saradnje, tema zaradite putujući je uvek otvorena, pogledajte neke od reportaža naših putopisaca, pa svi koji imaju ideje, umeju i vole da se izražavaju u pisanoj formi su dobrodošli. Novčana nadoknada se podrazumeva, a trenutno ide od 250 do 500 dinara po A4 strani teksta Times New Roman font 12. Uslov je pre svega originalan i kvalitetan turistički orjentisan sadržaj.

2. Usluge oglašavanja fizičkim i pravnim licima koja imaju svoj turistički biznis!

Naime, naš turistički portal TT Group je tokom prošle godine porastao za nekoliko stotina reportaža sa svih strana sveta. Na našem forumu objavljeno je hiljade fotografija. U skladu sa trendovima pokrenuli smo i video vodič koji u ovom trenutku broji preko 300 reportaža. Ponosni smo na rekord od preko 50 000 jedinstvenih posetilaca u samo jednom danu. Dnevni saobraćaj se kreće od 8.000 do 20.000 posetilaca koji pre svega vole da putuju.

Naravno ovo je trenutak i da se iznova podsetimo nekih stvari.

Pored ove mogućnosti, pozivamo na sve ugostitelje i turoperatere da predsave svoj biznis na sajtu. To mogu učiniti na dva načina. Prvi je besplatan i podrazumeva nastup i kreiranje sadražaja na forumu ili ovom turističkom video vodiču.

Mogu prezentovati svoj restoran, kafanu, konobu, hotel, hostel ili motel potpuno besplatno. Takođe mogu opisati svoju etno kuću ili selo odnosno neki drugi oblik smeštaja seoskog turizma. Turoperateri i turističke agencije mogu napisati predlog, preporuke i saopštenja o svojim akcijama, izletima, aranžmanima i ponudama potpuno besplatno.

Pored ovog postoji i plaćeni vid oglašavanja, takozvano displej oglašavanje putem banera, a u zavisnosti koji deo sajta vam najviše odgovara za promociju sopstvenog biznisa možete posetiti odeljak marketing ili okrenuti telefon 0641277044.

Za sve informacije slobodno nas pozovite i puno lepih i novih avantura!

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Jer putovanja su sreća

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: