Turizam Srbije

Specijalni dodatak regionalnog magazina Balkan travel – „Banje Srbije“

Vrnjačka Banja – kraljica velnes turizma

 

Beograd, 14. oktobar 2021. – Novi broj časopisa „Balkan Travel“ posvećen je Srbiji i njenim prelepim destinacijama, a u dodatku nudi čarobno putovanje kroz lepote banjskog turizma.

Kao kraljica na tronu, Vrnjačka Banja je uvek prepoznatljiva i magično privlači posetioce svojim neodoljivim šarmom banjske prestonice.  Da li je harizma ovog mesta u srcu Srbije u moćnim lekovitim vodama ili, pak, u drevnoj istoriji ili možda u prelepim predelima? U dodatku časopisa mnoštvo informacija otkriva priču o Vrnjačkoj banji oduvek atraktivnoj destinaciji za koju su znali i antički narodi i rado koristili ovaj izvor zdravlja.

U ekskluzivnom dodatku čitaocima je predstavljena Vrnjačka Banja svojom turističkom ponudom. Čitalačka publika će saznati gde u Vrnjačkoj Banji mogu potražiti posebne zdravstvene programe, poput post Covid rehabilitacije koja se pokazala izuzetno efikasnom u oporavku post Covid pacijenata. Pored zdravstvenih usluga, Vrnjačka Banja nudi svojim gostima interesantan spoj glamura, avanture i kulturnih dešavanja te se gosti u jednom mirnom i lepom gradu u centralnoj Srbiji mogu osećati kao da su u nekoj od ekskluzivnih turističkih destinacija svetskog ranga. Balkan Travel Srbija u dodatku o banjama Srbije čitaocima prenosi neke izuzetno zanimljive, pomalo neočekivane i malo poznate podatke o Vrnjačkoj Banji s kraja dvadesetog veka. Čitaoci će saznati koliko je milionera živelo u banji u prošlom veku i kada su održane čuvene Igre bez granica.

Luksuzni dodatak o banjama Srbije otvara nova vrata otkrivajući zanimljivosti o banjskim lečilištima i o onima koja tek treba otkriti. Čitaocima približava mnoge pojedinosti ovih magičnih mesta koja su nekada bila mondenska i stvar prestiža bogatih slojeva u društvu. U dodatku magazin predstavlja spoj tradicije i modernog pristupa banjskom lečenju i rehabilitaciji i užicima koje nude velnes i spa centri, vodeći svoje čitaoce u obilazak lepota ovih mesta.

Izdavač časopisa Balkan Travel je udruženje Red Press.

Kontakt za medije
Aleksandra Novaković
PR Balkan travel časopisa
Mob: 069 2146353

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Jer putovanja su sreća

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: