Turizam Srbije

Luksuzni bilingvalni magazin o putovanjima uskoro pred čitaocima u Srbiji i regionu

Balkan-Travel-Magazine

Balkan travel Srbija – sve čime se ponosimo

Beograd, 14. oktobar 2021. – Novi broj časopisa „Balkan Travel“ posvećen je Srbiji i njenim prelepim destinacijama koje za čitaoce otkrivaju javne ličnosti i biće dostupan na kioscima u Srbiji i regionu, uključujući u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Severnu Makedoniju.

„Balkan travel“  u ovom broju donosi niz zanimljivih priča o bajkovitim destinacijama u Srbiji, otkrivajući neobične podatke, zanimljivosti i predanja o Lepenskom viru, Đavoljoj varoši, kao i o drugim mestima o kojima se manje zna. Luksuzno dvojezično izdanje časopisa na više od 150 stranica predstavlja svojevrsni vodič u kojem poznati vode čitaoce kroz lepote Srbije na poseban način, svojim toplim i iskrenim pričama o Srbiji.

Princeza Jelisaveta Karađorđević priča o srpskom gostoprimstvu i kutku Beograda u kojem posebno uživa, a za časopis o svojim omiljenim mestima u Srbiji govori Milica Mandić, srpska reprezentativka u tekvondou, poznati fotograf Brajan Rašić, umetnica Marina Abramović, glumac Branko Cvejić i mnogi drugi. Autentične priče o Srbiji sa primesom ličnog doživljaja i perspektive kroz iskustva poznatih ličnosti daju poseban šarm i jednu novu dimenziju časopisu otkrivajući mnoštvo informacija i zanimljivosti o Srbiji.

Luksuzni dodatak o banjama Srbije otvara nova vrata otkrivajući zanimljivosti o banjskim lečilištima u Srbiji, među kojima je prelepa Vrnjačka banja, biser srpskog spa turizma.

Balkan Travel slikom i rečju čitaocima približava mnoge pojedinosti ove magično lepe destinacije u srcu Srbije. U dodatku magazin predstavlja spoj tradicije i modernog pristupa banjskom lečenju i rehabilitaciji i užicima koje nude wellness i spa centri, vodeći svoje čitaoce u obilazak lepota ovih mesta.

Izdavač časopisa Balkan Travel je udruženje Red Press.

Kontakt za medije
Aleksandra Novaković
PR Balkan travel časopisa
Mob: 069 2146353

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Jer putovanja su sreća

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: