Turizam Srbije

Sajam turizma 2014 – fotoreportaža

Sajamska atmosfera
Sajamska atmosfera

Kao što smo najavili, lep sajamski dan. Dočekale su nas ulaznice koje nam je PR tim sajma ostavio na info pultu.

Lep signal je obećavao. Krećemo u obilazak.

Po običaju dominiraju prepoznatljive turističke agencije koje uz osmehe dele propagandni materijal sa popustima, promocijama, nagradama i ostalim marketinškim inicijativama.

Popunjavaju se mejling liste, a naš savet je da se prijavite na first i last minute ponude, jer dobra informacija u pravom trenutku može da obezbedi odličnu cenu nekog putovanja, letovanja, zimovanja i tako dalje.

 

Sajam vina 2014
Sajam vina 2014

Nakon toga nastupaju vinari. Možete uzeti čašu za ako se ne varamo 200 dinara i degustirati stotine sorti vina. Zanatlije i proizvođači suvenira bogato su ušarenili još jednu halu. Prolazimo pored naših prijatelja iz preostalih turističkih agencija i dolazimo u halu sa nacionalnim turističkim organizacijama. Tamo smo sreli i neke od javnih ličnosti.

Pa tako, na primer, Žika Seljak je vodio Šarenicu posvećenu sajmu, Neda Ukraden je uživo nasupila, a Dragan Nikolić je delio omehe. Na štandu Budve Marija Mateus je šarmirala posetioce i tako redom.

Alžirci, nacionalna muzika
Alžirci, nacionalna muzika
Turski štand
Turski štand

U centru sajma, domaćin Indonezija. Gomila indonežanskim performera, na koju se nastavlja štand Nemačke, tu je u blizini Grčka sa svojim regijama, Hrvatska, po obodu Slovenija, naravno Crna Gora, topla Bugarska, Mađarska i tako dalje.

Air Serbia
Air Serbia štand

Egzotični Egipćani, Alžirci (veoma originalni), prepliću se jezici, kulture običaji. Šareni se, trešti, zvone istarski pastiri, odlična atmosfera. Sve motiviše na putovanje, na druženje, ukusan zalogaj i dobar gutljaj.

Etno zvuci
Etno zvuci
Vitezi
Ko je ovde vitez?
Agencije u akciji
Agencije u akciji

Onda odlazimo u halu posvećenu turističkim potencijalima Srbije. Gradske, opštinske i regionalne organiacije promovišu lepote Srbije. U svakom slučaju ima šta da se vidi, o čemu da se popriča, ali i sprovede dobra trgovina. Toliko od nas, pa prošetajte se još sutra i steknite svoj utisak.

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Jer putovanja su sreća

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: