Saveti

36. sajam turizma od 27. februara 2014 u Beogradu

Novi, 36 sajam turizma za sezonu 2014. počinje u Beogradu za tačno tri nedelje, tj. 27. februara i traje do 2. marta 2014. godine.

Sajam turizma 2014
Sajamska atmosfera

Zemlja partner ili domaćin sajma ove godine je Indonezija. Pogledajte turističke atrkacije ove države na wikipediji, a neka od njenih 17.000 ostrava biće prezentovana na sajmu. Avio prevoznik Air Serbia je jedan od najvećih sponzora, pa ako povremeno letite avionom,  isplati se posetiti njihov štand, budući da su najavili 10% sajamskog popusta na sve destinacije.

 

Cena ulaznice je 300 dinara, a cena grupnih ulaznica za 10 i više posetioca je 200 dinara. Parking se naplaćuje po započetom satu po ceni od 150 dinara/h.

Ovo je po redu 36. sajam turizma, a pored turističkih organizacija i agencija, turoperaterea, hotelijerskih udruženja, ovaj sajam objedinjuje i sajam vina i sajam opreme za hotelijere.

Sajam vina
Sajam vina
Oprema za hotelijerstvo
Oprema za hotelijerstvo

Radno vreme sajma

Radno vreme sajma je radnim danima je od 09:00 do 19:00h, a vikendom od 10:00 do 18:00.

Naš savet je da posetite sajam prvog ili drugog dana, jer radnim danom gužve su manje, a propagandi materijal još uvek nije podeljen.

Evo linka koji dodatno motiviše za posetu sajmu: 6 razloga zašto posetiti sajam turizma  i slike sa prošlogodišnjeg sajma.

Vidimo se na sajmu!

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Jer putovanja su sreća

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: