Turizam Srbije

Apartmani na Zlatiboru sa kaminom

Da li planirate odmor? Zanimaju vas apartmani na Zlatiboru, a pogotovu ako imaju kamin? Pogledajte neke osnovne informacije o ovakvom smeštaju na dragulju Srbije.

Ukoliko želite da odete negde na odmor, ali ne želite da posetite klasične turističke destinacije koje su često pune turista, ne tražite dalje od svoje zemlje – Zlatibor je pravo mesto za vas. Kao uzdanica planinskog turizma u Srbiji, Zlatibor je pravo mesto i za porodice, i za parove, ali i za odmor sa društvom. Zlatibor je pravo mesto čak i za vaše ljubimce koji mogu takođe biti smešteni sa vama, u vašem apartmanu.

Svi već znamo dosta o ovoj mirnoj i divnoj planini sa prelepim predelima, pa se nećemo zadržavati na opisu same planine i prirode. Ovde su apartmani, odnosno apartmanski smeštaj, u fokusu.

Kada su u pitanju naseljeni predeli, treba istaći da je na Zlatiboru, naročito u toku sezone letovanja i zimovanja, velika gužva. Dosta ljudi se odlučuje za boravak u raznim apartmanima pre svega zbog sjajnih uslova i zagarantovano kvalitetne usluge. Prema tome, pogledajte na vreme ponudu apartmanskog smeštaja.

Ponuda apartmana je velika i postoji mnoštvo sitnih odlika koje vam mogu pomoći da se za jedan od njih odlučite. Ukoliko su apartmani sa kaminom ono što tražite, mi smo za vas spremili pregled onoga što se trenutno nudi.

Saznajte kakve još luksuzne i wellness prednosti nude zlatiborski apartmani.

Zlatiborski apartmani sa kaminom

Iako to ne biste očekivali od apartmana na jednoj planini, naročito ako putujete zimi, apartmani na Zlatiboru koji imaju kamin nisu tako česti. Kamin svakako nije luksuz, ali većina vila koje nude sobe sa kaminom ovaj element čuvaju za svoje najluksuznije i najlepše apartmane.

Tako, na primer, možete naći veći apartman sa kaminom na Zlatiboru koji je organizovan na dva nivoa. Kamin se nalazi u prizemlju koje je osmišljeno kao neka vrsta dnevnog boravka. Pored dnevnog boravka tu su još i prizemlje, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo, dok su tri spavaće sobe na spratu.

Ukoliko ste zainteresovani za manji apartman na Zlatiboru, možete pronaći onaj koji se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa malim kaminom, kuhinje i kupatila, tako da je on bolji izbor za manje društvo.

Prema tome, bilo da vam je apartman sa kaminom na Zlatiboru potreban da biste uživali sa partnerom, odnosno partnerkom, ili da biste odseli u vrhunskom smeštaju sa društvom sa kojim ste na Zlatibor došli, možete pronaći gotovo filmski apartman sa kaminom bez problema.

Zlatiborski apartmani sa đakuzijem

Ukoliko na odmoru želite potpuno da se opustite, onda je jedan od elemenata koje želite u svom apartmanu i đakuzi. Na Zlatiboru postoji par apartmana koji nude kupatilo sa đakuzijem, a ujedno i kamin u sobi, odnosno u dnevnom boravku.

Na primer, bilo bi idealno da vila u kojoj odsedate ima i kamin i kupatilo sa đakuzijem, kao i terasu sa divnim pogledom. Ukoliko biste doživljaj da podignete za još jedan nivo, odlučite se za apartman sa saunom i priuštite sebi pravi wellness doživljaj. Razmazite sebe, jer ste to zaslužili!

Zlatiborski apartmani sa bazenom

Vile sa bazenima nisu retka pojava na Zlatiboru, ali apartmani koji nude i kamin i bazen začudo jesu. Pritom se kaminu najčešće nalaze u zajedničkim prostorijama, premda oni najluksuzniji apartmani mogu sadržati i kamin.

Zlatiborski apartmani sa bazenom najbolji su izbor za letnje dane i rame uz rame mogu da se bore sa apartmanskim smeštajem na moru.

Apartmani za dve osobe na Zlatiboru sa bazenom

Ukoliko je bazen nešto što vi i vaš partner, odnosno partnerka, želite od apartmana, onda su apartmani za parove svakako najbolja ideja. Možete čak izabrati apartman koji je specijalizovan samo za parove.

Ukoliko vam ništa od navedenog ne odgovara, možete sebi naći apartmanski smeštaj u vilama bez bazena, a rashlađenje potražiti na otvorenim bazenima kojih takođe ima na Zlatiboru.

Wellness

Wellness &Spa zlatiborski doživljaj podrazumeva rajsko opuštanje i razne tretmane koji su namenjeni revitalizaciji organizma. Kakav god apartmanski smeštaj da odaberete, iskoristite i ovu mogućnost koju Zlatibor nudi i negujte svoje telo i duh dok odmarate na ovoj divnoj planini.

Pet friendly apartmani

Za one među vama koji žele da na odmor povedu i svog kućnog ljubimca, Zlatibor može biti sjajan izbor. Priroda će svakako prijati vašem malom saputniku, a dobra vest je da sve više apartmana dozvoljava boravak kućnih ljubimaca u svom smeštaju.

Ne morate da razmišljate o tome ko će hraniti i čuvati vašeg ljubimca dok ste odsutni. Jednostavno ga povedite sa sobom na Zlatibor i rešite problem!

Apartmani na Zlatiboru sa hranom i blizu centra

Na samo par minuta šetnje od centra možete pronaći idealne, tipično planinske, apartmane za sebe ili za vas i društvo sa kojim ste. Onda do centra Zlatibora možete stići lako, pešačkom stazom, i nije se teško snaći jer ona tamo vodi direktno. Što se hrane tiče, o tome se možete dogovarati prilikom rezervisanja apartmana.

S obzirom na to da na Zlatiboru ništa nije previše daleko, uglavnom za sve apartmane može da se kaže da su blizu centra, jer se do njega stiže kratkom i prijatnom šetnjom.

Blizu centra ili Čigote

Iako ste smešteni u samom centru ili blizu centra, na raspolaganju imate mnogo mogućnosti izleta, a mesta koja možete posetiti su Zlatarsko jezero i Vranesa, Mokra gora i Tara, Sirogojno, zoološki vrt, ski centar Tornik i vodopadi u Gostilju.

Elegance & Exclusive apartmani

Za one koje su u potrazi sa specijalnim, luksuznim ponudama, elegance&exclusive apartmani biće idealan izbor. U ponudu apartmanskog smeštaja spadaju i luksuzniji apartmani koji samo mogu upotpuniti doživljaj na fenomenalnoj lokaciji.

Cene

U zavisnosti od sezone, ali i apartmana, cene mogu biti različite i mogu podrazumevati različite tipove smeštaja. Najčešće je u ponudi polupansion, a cene po osobi mogu se kretati već od 20-25 eura, pa sve do 50-60 za vile, odnosno 70-80, pa i više (za luksuzne apartmane) za hotele.

Najbolje je da krenete sa pretragom odavde: www.zlatibor.org/zlatibor-apartmani/.

Iznajmljivanje za Novu godinu

Kako su ovi apartmani nešto luksuzniji, obično su rezervisani unapred. I inače, kada je Nova godina u pitanju, Zlatibor je prilično popularna destinacija, pa rezervacije krenu da pristižu mesecima pre samog dočeka.

Ukoliko želite sebi i svom društvu da priuštite doček Nove godine na Zlatiboru, u udobnim apartmanima sa kaminom, rezervišite sebi smeštaj na vreme.

U većini slučajeva, rezervacija vas neće koštati ništa, premda pojedini vlasnici traže neku finansijsku nadoknadu kako bi bili sigurni da ćete se pojaviti. Ipak, taj će vam iznos, u većini vila i apartmana, kasnije biti uračunat u boravak

Fejsbuk stranice i društvene mreže

Osim što informacije o apartmanima možete naći na sajtovima, potražite ih i na društvenim mrežama, pa se i na taj način informišite o prednostima apartmana.

Premda se rezervacije najčešće vrše telefonom ili preko agencije, nije isključena mogućnost da ćete nakon što se informišete preko društvenih mreža moći i da rezervišete sebi smeštaj uz pomoć njih.

Preporuka
  • Ocena:
Sending
User Review
5 (2 votes)

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

1 komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  • Možete li mi reci cenu nekog apartmana za dvoje ,sa kaminom, sa francuskim krevetom, kupatilom kuhinjom ..Na Zlatiboru? Datumi 3 noći, 30. XII 2018,01. I 02.I 2019.
    Unapred zahvalna

Jer putovanja su sreća

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: