Vremenska prognoza Srbija

Vremenska prognoza Niš

Dobrodošli na TT Group vremensku prognozu za Niš!

Parametar Trenutna TT prognoza za Niš
Vreme ažuriranja: 26 jun 2017, 20 h 00
Trenutna temperatura: 26 °C
Stanje: Sunčano.
Vizuelno: Sunčano.
Subjektivni osećaj: 27 °C
Pritisak: 1012 mbar
Vlažnost: 54%
Tačka rošenja:
Vidljivost: 16 km
Vetar: 9 km/h
Podaci za trenutno vreme u Nišu se osvežavaju na svakih sat vremena.

Gradovi u Srbiji za koje smo obezbedili podatke o vremenskoj prognozi:

Beograd Niš Novi Sad Leskovac Vranje Kragujevac Soko banja Subotica Kopaonik Kruševac Novi Pazar Pirot Zlatibor Zrenjanin Zaječar

TT Group meteogram za Niš za 48h (prognoza po satima)

Meteogram za Niš
Podatke preuzimamo sa globalnih meteoroloških sajtova za čiju tačnost ne možemo da garantujemo. Ovi podaci su dati sa dobrom voljom i želimo Vam srećan boravak u Srbiji i Nišu.
 

Dugoročna vremenska prognoza za 10 dana za Niš

 

Dan i
datum
Temp
Min/Max
Pojava
opisno
Pojava
vizuelno
Vetar
brzina
Verovatnoća
padavina
Količina
padavina
Utorak
27 jun
16 / 32 °C Jutarnja oblačnost. 7 km/h 30% -
Sreda
28 jun
18 / 34 °C Mestimično oblačno. 9 km/h 19% -
Četvrtak
29 jun
19 / 37 °C Sunčano. 21 km/h 49% -
Petak
30 jun
21 / 38 °C Sunčano. 13 km/h 0% -
Subota
1 jul
20 / 40 °C Sunčano. 16 km/h 11% -
Nedelja
2 jul
17 / 27 °C Kišovito u kasnijim satima. Uglavnom oblačno. 21 km/h 62% 3.3 mm
Ponedeljak
3 jul
14 / 22 °C Mestimično kišovito. Uglavnom oblačno. 12 km/h 60% 4.3 mm
Utorak
4 jul
16 / 31 °C Uglavnom sunčano. 14 km/h 0% -
Sreda
5 jul
15 / 30 °C Uglavnom sunčano. 5 km/h 0% -
Četvrtak
6 jul
14 / 32 °C Uglavnom sunčano. 4 km/h 0% -
Podatke preuzimamo sa globalnih meteoroloških sajtova za čiju tačnost ne možemo da garantujemo. Ovi podaci su dati sa dobrom voljom i želimo Vam srećan boravak u Srbiji i Nišu.
Klima Niša

TT Group vremenska prognoza za Niš data je na ovoj strani. Osim nje spomenimo nekoliko osnovnih klimatskih karakteristika za Niš.

Statistike radi, Niš ima umereno-kontinentalnu klimu, pri čemu je srednja godišnja temperatura 11,4°C. Najtopliji mesec je jul sa prosečnom temperaturom od 21,3°C, a najhladniji januar sa srednjom temperaturom od -0,2 °C. Godišnje u proseku padne 589,6 mm kiše i snega po kvadratnom metru i bude u proseku 123 kišovita dana i 43 dana sa snegom. Prosečni vazdušni pritisak je 992,74 milibara, a prosečna jačina vetra je nešto manja od 3 bofora. Maksimalna ikad zabeležena temperatura u Nišu iznoslila je 44,2°C 24. jula 2007, a najniža -23,7°C 25. januara 1963. Klimatološki posmatrano Niš se smatra za stabilno područje.

Maksimalna količina padavina registrovana je 5. novembra 1954. i iznosila je 76,6 mm. Najveća debljina snežnog pokrivača iznosila je 62 cm, od 23. do 25. februara 1954. Klimatske promene Niša prati meteorološka stanica koja se nalazi u niškoj tvrđavi na 202 metra nadmorske visine i koja beleži podatke o vremenu od 1889. Kako se ovaj grad sastoji iz 5 opština, ovo je ujedno prognoza vremena za sve opštine, jer sa meteoroloških aspekta Medijanu, Palilulu, Crveni krst, Pantelej i Nišku banju varijacije u prognozi su minimalne. Iako je ova vremenska prognoza za Niš poprilično tačna, opservacije za više od 5 dana treba uzimati sa oprezom.

Naš cilj je najtačnija online vremenska prognoza. Niš je grad koji to to zaslužuje, a ukoliko primetite neku grešku kontaktirajte nas putem društvenih mreža ili uz pomoć kontakt informacija sa sajta.

Važi za 48 sati unapred od aktuelnog trenutka. Na meteogramu možete pratiti intenzitet vetra, pritisak, kretanje temperature, količinu padavina. Da bi učitali nove vrednosti refrešajte ovu stranu. Dođite nam ubrzo po sveže i pre svega tačne informacije!

Vremenska prognoza Niš za 10 dana data je u lokalizovanom obliku iz nekoliko izvora. Najnovija funkcionalnost je meteogram za 48 časova unapred za sve najvažnije atmosferske veličine nad Nišem. Prikazani podaci se preuzimaju sa web servera na svakih sat vremena, osim trenutne temperature koja se učitava u realnom vremenu.

Pored toga, ovde su prikazane i komparativne prognoze iz nekoliko izvora, tako da posetilac može na jednom mestu da proveri iz više meteoroloških kanala kakvo će biti vreme u Nišu. Ukoliko planirate neku aktivnost u Nišu na otvorenom, ova stranica biće vaš odličan savetnik. Ako smo zadovoljavajuće tačni, svaka podrška na društvenim mrežama je dragocena.

Svi gradovi i turistička mesta u Srbiji za koje imamo podatke o vremenskoj prognozi

Beograd Niš Novi Sad Leskovac Vranje Kragujevac Soko banja Subotica Kopaonik Kruševac Novi Pazar Pirot Zlatibor Zrenjanin Zaječar


TT Meteorolog

TT Meteorolog

Portal TT Group nije odgovoran i ne može Vam garantovati apsolutnu tačnost informacija, kao ni ažurnost svih podataka, već svaku informaciju o vremenskim podacima morate shvatiti da je postavljena sa najboljom namerom i dobrom željom da bude korisna i da Vam pomogne.

Povežimo se!

Korisno:

Podelite informacije o vremenu: