Grčka leto | Letovanje u Turskoj | Bugarska | Letovanje u Hrvatskoj | Turizam SrbijePretraži turistički forum:
     Preporuka:     Vremenska prognoza Beograd     Putopisi iz Turske     SEO cene    Euro to Dollars     Igrice za dečake     Hrono ishrana    Temperatura mora Grčka     Istanbul

Pokrenite novu temuReplicirajte Strana 1 od 1   [ 4 posts ]
Putopisac Poruka
 Naslov teme: Dojče Ban - Nemačke železnice
ČlanakObjavljeno: Ned Mar 03, 2013 1:49 am 
Site Admin
User avatar

Priključio se: Pet Sep 21, 2007 1:12 am
Članaka: 1301
Stanica: Beograd - Nis - Vranje - Caribrod
Učešće Nemačke železnice (DB Bahn) na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu – IFT 2013
(Beč, 21. februar 2013.) N

Nemačke železnice (Deutsche Bahn) su u svom poslovanju svakako osetile veću potražnju za železničkim putovanjima u Nemačkoj zahvaljujući pozitivnom razvoju događaja i sve većem broj turista koji dolaze iz Jugoistočne Evrope.

DB Bahn, prepoznatljivo ime u okviru Nemačke železnice za putnički saobraćaj, donelo je odluku da pristupi aktivnom promovisanju svih prednosti železničkog putovanja kroz Nemačku i na taj način podstakne prodaju kompletnog asortimana proizvoda preko sopstvenih distributivnih kanala na tržištima zemalja Jugoistične Evrope. Srbija se u tom pogledu smatra novim i potencijalno jakim tržištem sa očekivano visokom godišnjom stopom rasta u oblasti internet prodaje putničkih proizvoda preko međunarodnog sajta DB Bahn-a: www.bahn.com/international

Pojačan intenzitet aktivnosti u oblasti prodaje i marketinga u regionu zaokružiće učešće Nemačke železnice na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu gde se očekuje prisustvo i ostalih balkanskih država.

U tom kontekstu Nemačke železnice planiraju da informišu o samom brendu i kroz saradnju sa turističkim agencijama partnerima na Balkanu prošire svoju prodajnu mrežu. Mark Gisen (Marc Giesen), Šef odeljenja za međunarodnu prodaju DB Bahn-a izuzetno je zadovoljan nedavnim dešavanjima na tržištima jugoistočne Evrope, a naročito Balkana, na kojima su Nemačke železnice već uspostavile svoju prodajnu strukturu. „Veoma smo zadovoljni zbog nedavnog razvoja događaja u zemljama Jugoistočne Evrope. U uspostavljanju partnerstava sa velikim brojem agencija na glavnim tržištima Balkana vidimo ogroman potencijal. Izuzetno sofisticirana ciljna grupa na Balkanu ima vrlo širok spektar zahteva u pogledu putovanja na koje ćemo, nadamo se, moći da odgovorimo proizvodima koje nudimo u okviru želeničkog prevoza.“

Kompanija Nemačke železnice jedna je od vodećih svetskih kompanija u oblasti prevoza i logistike, koja je samo u 2011. godini ostvarila ukupan godišnji promet od 9 milijardi evra.

Iste godine samo u Nemačkoj kompanija je svojim vozovima i autobusima prevezla 2,74 milijarde putnika. U prilog tome govori i činjenica da u okviru kompanije Nemačke železnice dnevno saobraća više od 25.500 putničkih vozova na železničkoj mreži od više od 34.000 kilometara. Flotu ICE (InterCityExpress) međugradskih brzih vozova sačinjava ukupno 253 voza. Nemačke železnice (Deutsche Bahn) sa 250 uspostavljenih direktnih veza sa 80 inostranih gradova smatraju se ne samo vodećim nacionalnim železničkim prevoznikom, već i značajnim pružaocem usluga prevoza na međunarodnom nivou.

Saopštenje daje: Kompanija Nemačke železnice (Deutsche Bahn AG)
Adresa: Potsdamer Platz 2, 10785 Berlin, Nemačka
Top
 Profile  
 
 Naslov teme: Re: Dojče Ban - Nemačke železnice
ČlanakObjavljeno: Uto Mar 05, 2013 11:28 am 

Priključio se: Uto Mar 05, 2013 11:22 am
Članaka: 6
"Die deutsche Bahn" - Stvarno jedinstveno iskustvo, posebno kada usledi nakon "Brzih Železnica Srbije" :wink:

Imao sam priliku da tokom SP u fudbalu 2006.god. prokrstarim sa juga na istok Nemačke, nakon toga sa istoka na sever i sa severa ponovo nazad na jug.Ne treba trošiti reči koliko lako izgleda putovati njihovim brzim vozovima.Razdaljina sever-jug Nemačke, otprilike oko 1000 km prelazi se za nekih 5,5 sati, a o konforu i da ne pričam, sve u svemu, odlično!!
Top
 Profile  
 
 Naslov teme: Re: Dojče Ban - Nemačke železnice
ČlanakObjavljeno: Čet Mar 07, 2013 1:32 am 
Site Admin
User avatar

Priključio se: Pet Sep 21, 2007 1:12 am
Članaka: 1301
Stanica: Beograd - Nis - Vranje - Caribrod
Zvuči kao naučna fantastika, kao let avionom :) Nemci su sinonim za tehniku, tako da sigurno nema šale ;)
Top
 Profile  
 
 Naslov teme: Re: Dojče Ban - Nemačke železnice
ČlanakObjavljeno: Čet Mar 07, 2013 8:05 pm 

Priključio se: Uto Mar 05, 2013 11:22 am
Članaka: 6
Pa meni se čini i konfornije nego let avionom, naročito jer nema check-in-a, uzimanja prtljaga, itd...za domaća putovanja sigurno bolji tip prevoza nego avion. Nije ni skup, malo skuplji od low-cost aviona a puno jeftiniji od letova velikih kompanija.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Poređaj  
Pokrenite novu temuReplicirajte Strana 1 od 1   [ 4 posts ]


Ko trenutno putuje

Putnika pretražuje forum: Nema registrovanih korisnika i 1 putnika


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Pretraži destinaciju:
Skoči na:  


Svi tekstovi su vlasništvo sajta:TT Group turistički portal 2018


PRETRAZITE PUTOVANJA FORUM