Grčka leto | Letovanje u Turskoj | Bugarska | Letovanje u Hrvatskoj | Turizam SrbijePretraži turistički forum:
     Preporuka:     Vremenska prognoza Beograd     Putopisi iz Turske     SEO cene    Euro to Dollars     Igrice za dečake     Hrono ishrana    Temperatura mora Grčka     Istanbul

Pokrenite novu temuReplicirajte Strana 1 od 1   [ 1 post ]
Putopisac Poruka
 Naslov teme: „Share the moment“ putem aplikacije i mikro sajta
ČlanakObjavljeno: Pet Mar 01, 2013 8:03 pm 
Site Admin
User avatar

Priključio se: Pet Sep 21, 2007 1:12 am
Članaka: 1301
Stanica: Beograd - Nis - Vranje - Caribrod
Turistička organizacija Nemačke mladim turistima, koji su najčešće i na putovanjima i na odmoru uvek uz svoje pametne telefone, omogućava da putem aplikacije za mobilne telefone dobiju uslugu koja im mogućava pregled besplatnog bežičnog interneta. Na taj način mladi putnici mogu izbeći skupe roming tarife dok su u Nemačkoj. Turistička organizacija Nemačke će od početka marta 2013. aplikaciju „Youth HotSpots“ besplatno staviti na raspolaganje na App-u i Google Play-Store-u i na taj način omogućiti većini mladih turista besplatan pristup društvenim mrežama čak i kada su na putu.

Još jedan element kampanje je i mikro sajt, koji se nalazi na adresi www.germany.travel/youth. Putem ovog mikro sajta Turistička organizacija Nemačke se obraća mlađoj populaciji i pruža mogućnost informisanja pre samog putovanja.

U centru se nalazi interaktivna karta koja pulsirajućim krugovima različite veličine u pet kategorija „Must Sees“, „Nightlife“, „Shopping“, „Bars & Cafés“ i „Festivals & Events“ signalizira gde je u Nemačkoj najviše događanja. Klikom na krugove otvaraju se gradovi u kojima se mogu pronaći atraktivna, tzv. HotSpots mesta, koja su definisali sami mladi u Nemačkoj. Od marta 2013. korisnici interaktivne karte imaće priliku da je i sami dopune novim atraktivnim lokacijama.

Turistička organizacija Nemačke želi da putem saradnje sa turističkim blogerima inspiriše mlade ljude iz čitavog sveta da posete Nemačku.

Akcije, koje će biti promovisane i na društvenim mrežama, počinju na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu organizovanjem blogerske manifestacije i dodeljivanjem Blog-Award nagrade. Na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu 2013. Turistička organizacija Nemačke organizuje dve manifestacije u saradnji sa nemačkim i inostranim turističkim blogerima u cilju predstavljanja godišnje kampanje „Youth HotSpots in Germany – Share the moment“. Osim toga, na štandu Turističke organizacije Nemačke biće postavljena i tzv. „Youth Lab“, prostorija za mlade budućnosti, koja će se koristiti kao blogerski kutak tj. Blogger-Lounge.

Razvijanje ovakvog prostora za mlade inicirano je kroz projekat Fakulteta primenjenih nauka iz Minhena. Neophodne informacije koje se tiču dizajna i finansijska sredstva obezbedilo je Bavarsko udruženje nemačkih hostela. Tokom godine su planirane i druge blogerske manifestacije u organizaciji Turističke organizacije Nemačke.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Poređaj  
Pokrenite novu temuReplicirajte Strana 1 od 1   [ 1 post ]


Ko trenutno putuje

Putnika pretražuje forum: Nema registrovanih korisnika i 3 putnika


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Pretraži destinaciju:
Skoči na:  


Svi tekstovi su vlasništvo sajta:TT Group turistički portal 2018


PRETRAZITE PUTOVANJA FORUM