Grčka leto | Letovanje u Turskoj | Bugarska | Letovanje u Hrvatskoj | Turizam SrbijePretraži turistički forum:
     Preporuka:     Vremenska prognoza Beograd     Putopisi iz Turske     SEO cene    Euro to Dollars     Igrice za dečake     Hrono ishrana    Temperatura mora Grčka     Istanbul

Pokrenite novu temuReplicirajte Strana 1 od 1   [ 1 post ]
Putopisac Poruka
 Naslov teme: Saopštenje: "Youth HotSpots in Germany" - Tema godine
ČlanakObjavljeno: Pet Mar 01, 2013 7:58 pm 
Site Admin
User avatar

Priključio se: Pet Sep 21, 2007 1:12 am
Članaka: 1301
Stanica: Beograd - Nis - Vranje - Caribrod
„Social Travel“ u centru pažnje - Nemačka oduševljava mlade turiste multimedijalnom komunikacijom

Frankfurt na Majni/Beograd, 19. februar 2013.

– Nemačka je uzbudljiva turistička destinacija za mlade ljude, te će Turistička organizacija Nemačke sa svojim partnerima tokom 2013. godine posebnu pažnju posvetiti upravo ovoj ciljnoj grupi. U središtu svih aktivnosti predviĎenih za temu godine „Nemačka za mlade – Hotspots, Brandnew, Lifestyle“ je kampanja „Youth HotSpots in Germany – Share the moment“, koja zvanično počinje 2013. na MeĎunarodnom sajmu turizma u Berlinu i koja će trajati do marta 2014.

„Nemačka se kao turistička destinacija za mlade izmeĎu 15 i 29 godina nalazi na prvom mestu poželjnosti. Ovoj ciljnoj grupi se u 2012. prema podacima IPK International-a i World Travel Monitor-a može pripisati čak oko 9,6 miliona inostranih dolazaka iz Evrope“, objašnjava Petra Hedorfer, predsedavajuća Upravnog odbora Turističke organizacije Nemačke. Kao povod za putovanja među mladim turistima naročito su u trendu gradski turizam (33%) i kružna putovanja sa obilascima znamenitosti (27%), kao i šoping, zabava i „uživanje u atmosferi“.

Image

Zbog toga se u njihove omiljene destinacije pretežno ubrajaju metropole i kulturne manifestacije. Nemačke obale i planinski regioni su meĎu mladima atraktivni pre svega kao mesta za bavljenje različitim sportovima.
Kampanja za društvene medije „Youth HotSpots in Germany

„Online Travel“ je u trendu kod mladih ljudi: mladi turisti iz Evrope rezervišu 83 procenta svojih putovanja online, pre svega posredstvom različitih sajtova sa turističkim ponudama ili online portala za rezervacije. Oni se prvenstveno putem interneta informišu o putopisima, fotografijama, video zapisima, kao i o preporukama drugih turista. Pri tome, oni komuniciraju na društvenim mrežama preko pametnih telefona, a nakon putovanja razmenjuju svoja iskustva online.

Turistička organizacija Nemačke im se iz tog razloga prvenstveno obraća putem interneta i mobilnih aplikacija, odnosno putem akcija na društvenim mrežama – naročito na fejsbuku, tviteru i instagramu.

German National Tourist Office
c/o Danube Competence
Center (DCC)
Knez Mihailova 9
11000 Belgrade
Phone +381 11 6555 460
Fax + 381 11 655 54 63
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Poređaj  
Pokrenite novu temuReplicirajte Strana 1 od 1   [ 1 post ]


Ko trenutno putuje

Putnika pretražuje forum: Nema registrovanih korisnika i 1 putnika


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Pretraži destinaciju:
Skoči na:  


Svi tekstovi su vlasništvo sajta:TT Group turistički portal 2018


PRETRAZITE PUTOVANJA FORUM