Grčka leto | Letovanje u Turskoj | Bugarska | Letovanje u Hrvatskoj | Turizam SrbijePretraži turistički forum:
     Preporuka:     Vremenska prognoza Beograd     Putopisi iz Turske     SEO cene    Euro to Dollars     Igrice za dečake     Hrono ishrana    Temperatura mora Grčka     Istanbul

Pokrenite novu temuReplicirajte Strana 1 od 1   [ 1 post ]
Putopisac Poruka
 Naslov teme: Saopštenje za javnost Turističke org Nemačke na sajmu 2013
ČlanakObjavljeno: Pet Mar 01, 2013 7:48 pm 
Site Admin
User avatar

Priključio se: Pet Sep 21, 2007 1:12 am
Članaka: 1301
Stanica: Beograd - Nis - Vranje - Caribrod
Na sajmu turizma na više od 100 kvadratnih metara Nemačka predstavlja turističke potencijale kao zemlja partner na 35. Međunarodnom sajma turizma u Beogradu- očekuje se više od 60.000 posetilaca.

Frankfurt na Majni/Beograd, 19. februar 2013.

– Organizatori ovogodišnjeg međunarodnog sajma turizma (IFT), koji će se u Beogradu održati od 21. do 24. februara, izabrali su Nemačku kao zemlju partnera. Na sajmu se očekuje više od 60.000 posetilaca iz 43 zemlje, uključujući 10.000 stručnih posetilaca iz oblasti turizma i medijske sfere. „Zemlje Jugoistočne Evrope su izuzetno važna tržišta sa velikim potencijalom za Nemačku kao turističku destinaciju, a Beogradski sajam turizma pruža izvrsnu priliku za predstavljanje ponude turistima iz ovog regiona, naročito u oblasti kulturnog turizma“ objašnjava Petra Hedorfer, predsedavajuća Upravnog odbora Turističke organizacije Nemačke (DZT).

Image

Kao zemlja partner, Nemačka se na sajmu turizma predstavlja u hali 1, na štandu broj 1115, na više od 100 kvadratnih metara. Tokom četvorodnevne manifestacije zainteresovani posetioci mogu se informisati o turističkim novostima iz Nemačke, kako u oblasti hotelijerstva, transporta, tako i o pojedinim lokalnim i regionalnim turističkim destinacijama.

Turistička organizacija Nemačke sa posebnom pažnjom će predstaviti godišnju temu „Nemačka za mlade - Hotspots, Brandnew, Lifestyle“. Cilj kampanje „Youth HotSpots in Germany – Share the moment“ je uspostavljanje komunikacije sa mladima preko specijalne aplikacije i tematski ureĎenog mikro sajta. Pored toga, Turistička organizacija Nemačke promoviše i svoje turističke prozvode – gradska, kružna putovanja, kulturni turizam, raznovrsne manifestacije i zabavne parkove.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Poređaj  
Pokrenite novu temuReplicirajte Strana 1 od 1   [ 1 post ]


Ko trenutno putuje

Putnika pretražuje forum: Nema registrovanih korisnika i 1 putnika


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Pretraži destinaciju:
Skoči na:  


Svi tekstovi su vlasništvo sajta:TT Group turistički portal 2018


PRETRAZITE PUTOVANJA FORUM