Grčka leto | Letovanje u Turskoj | Bugarska | Letovanje u Hrvatskoj | Turizam SrbijePretraži turistički forum:
     Preporuka:     Vremenska prognoza Beograd     Putopisi iz Turske     SEO cene    Euro to Dollars     Igrice za dečake     Hrono ishrana    Temperatura mora Grčka     Istanbul

Pokrenite novu temuReplicirajte Strana 1 od 1   [ 1 post ]
Putopisac Poruka
 Naslov teme: Blogeri kao ambasadori moderne Nemačke
ČlanakObjavljeno: Pet Mar 01, 2013 7:43 pm 
Site Admin
User avatar

Priključio se: Pet Sep 21, 2007 1:12 am
Članaka: 1301
Stanica: Beograd - Nis - Vranje - Caribrod
U cilju predstavljanja kampanje „Youth HotSpots in Germany – Share the moment“ Turistička organizacija Nemačke sarađuje sa blogerima iz regiona. Odabrani blogeri iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Crne Gore, Austrije, Rumunije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Češke, Turske i MaĎarske će učestvovati na blog-manifestaciji (na štandu Turističke organizacije Nemačke) čime će aktivno pomagati promociju preko globalne blogerske zajednice. Tokom sajma predviđena su i virtuelna druženja posredstvom Google Hangout-a. Na sajmu će takođe biti predstavljena i dva elementa kampanje za mlade – specijalni mikro sajt i aplikacija za mobilni telefon.

Image

Turistička organizacija Nemačke je u okviru kampanje prvi put pokrenula i takmičenje blogera: „Blog Award“ Germany.travel/blogaward. Blogeri se pozivaju da pripreme tekstove, fotografije i kratke video zapise na temu „Kako vidiš Nemačku kao turističku destinaciju za mlade?“, a sve u cilju promocije sadržaja koji će biti privlačni mladima kao ciljnoj grupi ove kampanje.

Turistička organizacija Nemačke će organizovati i prezentacije na različite teme: Putovanja za mlade (predviđena za turističke agencije koje nude programe za mlade), Gradska putovanja, kultura i kulturne manifestacije, Aktivan odmor i Dunav. Turistička organizacija Nemačke će predstaviti svoje atraktivne proizvode i informisati zainteresovane o ponudama nemačkih partnera. Turistička organizacija Nemačke priređuje i koktel posvećen Dunavu u cilju podrške daljem zbližavanju i povezivanju dunavskih zemalja posebno u Jugoistočnoj Evropi.

Saopštenje Turistička organizacija Nemačke
DZT (Deutsche Zentrale für Tourismus) je nacionalna turistička organizacija Nemačke koja ima za cilj predstavljanje Nemačke kao turističke destinacije. DZT ima sedište u Frankfurtu na Majni i radi po nalogu Saveznog ministarstva za privredu i tehnologiju (BMWi), na osnovu odluke nemačkog parlamenta. DZT kreira i sprovodi strategije i aktivnosti u cilju negovanja pozitivnog imidža Nemačke kao turističke destinacije u inostranstvu i podsticanja turističkih poseta Nemačkoj, preko svojih 30 predstavništva širom sveta. Više informacija je dostupno na internet stranici našeg press centra: Germany.travel/presse.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Poređaj  
Pokrenite novu temuReplicirajte Strana 1 od 1   [ 1 post ]


Ko trenutno putuje

Putnika pretražuje forum: Nema registrovanih korisnika i 2 putnika


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Pretraži destinaciju:
Skoči na:  


Svi tekstovi su vlasništvo sajta:TT Group turistički portal 2018


PRETRAZITE PUTOVANJA FORUM