DESTINACIJE  VREMENSKA PROGNOZA   SLIKE SRBIJE   PUTOVANJA FORUM   VIDEO VODIČ   KURS EVRA   MAPE   HOROSKOP  KONTAKT
Visit_Serbia

Bugarska letovanje 2012

Letovanje Grcka 2012

Hrvatska Letovanje
On line mapa Srbije  

Srbija je raskrsnica u kojoj se susreću i prepliću civilizacije, kulture, vere, vetrovi i reljefi. Raznolika, posebna i jedinstvena u svojem šarenilu. Zemlja, koja je zahvaljujući svojim hrabrim ljudima, naučnim velikanima, umetnicima i sportskim šampionima urezala prepoznatljiv pečat na svim mapama od srednjevekovnih svetinja do savremenog čovečanstva. Ovo je samo jedna od mapa koja otkriva Srbiju!

Sačekajte nekoliko trenutaka da se mapa Srbije učita. Ukoliko se mapa ne pojavi pritisnite dugme refresh na Vašem brauzeru. Korišćenje ove interaktivne on line mape je vrlo jednostavno. Lagano prevlačite mapu unutar okvira i zumirajte u zavisnosti od nivoa detalja koji su Vam potrebni.

Sačekajte dok se mapa Srbije učita. Korišćenje ove mape je vrlo jednostavno. Lagano prevlačite mapu unutar okvira i zumirajte u zavisnosti od nivoa detalja koji su Vam potrebni. Zahvalnost za korišćenje ove mape dugujemo Google korporaciji.

Na ovim mapama imaćete četiri moda prikaza: osnovnu mapu koja najviše liči na standardnu auto kartu, zatim satelitski prikaz sa mrežom saobraćajnica po nazivima, mapu karakteristike Ter i ono što je posebno zanimljivo je 3D mapa. Pogledajte i Političku kartu Srbije, grb Srbije, zastava Srbije i mapu Srbije po okruzma. Osnovno zumiranje je podešeno na 10, a vi izaberite gusitnu informacija koja vam odgovara. Posetite i stranu na kojoj su prikazana rastojanja i daljine između gradova u Srbiji.

Mape ::>> Mapa Srbija ::>> Mapa Beograda ::>> Mapa Niša


Pitanja? webmaster@tt-group.net, Mob: +381.(0)64.12.77.044 , Tel/Fax: +381. (0) 10. 362. 752
©TT GROUP 2004-2015, All Rights Reserved.

 

      
uter.php'); ?>