Vremenska prognoza Turske

Vremenska prognoza Marmaris

Dobrodošli na TT Group vremensku prognozu za Marmaris!

Parametar Trenutna TT prognoza za Marmaris
Vreme ažuriranja:
Trenutna temperatura:
Stanje:
Vizuelno:
Subjektivni osećaj:
Pritisak:
Vlažnost:
Tačka rošenja:
Vidljivost:
Vetar:
Podaci za trenutno vreme u Marmarisu se osvežavaju na svakih sat vremena.

Gradovi u Turskoj za koje smo obezbedili podatke o vremenskoj prognozi:

Istanbul Ankara Antalija Alanja Marmaris Kušadasi Bodrum Temperatura mora


TT Group meteogram za Marmaris za 48h

Meteogram za Marmaris
Podatke preuzimamo sa globalnih meteoroloških sajtova za čiju tačnost ne možemo da garantujemo. Ovi podaci su dati sa dobrom voljom i želimo Vam srećan boravak u Turskoj i Marmarisu.
Ažuriranje meteograma za Marmaris vrši se na početku svakog sata.

Važi za 48 sati unapred od aktuelnog trenutka. Na meteogramu možete pratiti intenzitet vetra, pritisak, kretanje temperature, količinu padavina. Da bi učitali nove vrednosti refrešajte ovu stranu. Dođite nam ubrzo po sveže i pre svega tačne informacije!

 
 

Dugoročna vremenska prognoza za 10 dana za Marmaris

 

Dan i
datum
Temp
Min/Max
Pojava
opisno
Pojava
vizuelno
Vetar
brzina
Verovatnoća
padavina
Količina
padavina
Fri
1 Jul
38 / 23 °C 4 m/s 0% -

Podatke preuzimamo sa globalnih meteoroloških sajtova za čiju tačnost ne možemo da garantujemo. Ovi podaci su dati sa dobrom voljom i želimo Vam srećan boravak u Turskoj i Marmarisu.

 
 

Klima Marmarisa

TT Group prognoza vremena za Marmaris za 10 dana pregledno je predstavljena na ovoj strani. Maramaris je poznato letovalište i grad u Turskoj, veoma popularan među domaćim turistima zbog konkurentnih cena.

Broji reda veličine oko 30.000 stanovnika, a u piku sezone broj turistita bude preko 400,000 ljudi. Sa aspekta vremenske prognoze u Marmarisu vlada kombimacija sredozemno tropske klime. Odlikuju je veoma topla leta, temeprature idu preko 40C u julu i avgustu najčešće i bez oblačka na nebu i umereno hladne i kišne zime.

Padavine su retke između maja i oktobra. Oktobar je još uvek topao i svetao, mada sa kratkotrajnim pojavama kiše. Mnogi turisti žele da posete Marmaris početkom jeseni, naročito u septembru, jer temperature su i tada dovoljne za letnji turizam.

Najviše kiše pada posle novembra. Godišnja količina padavina dostiže do 1181,8 mm. Padavine su skoncentrisane u odvojenim intervalima tokom zime, kada teške provale oblake izazivaju poplave u ovoj, njima inače sklonoj oblasti. Turski Marmaris ne treba mešati sa Neos Marmarasom na Sitoniji, Halkidiki, koji je nastao iseljavanjem antičkih grka.

Veoma retko se desi da vremenska prognoza za Marmaris odstupa od standardnih vrednosti, ili drugim rečima, samo će srećnici imati priliku da tokom leta vide oblak i osete kišu. Ako se i desi trajanje padavina neće trajati duže od 30 minuta.

Svi gradovi i turistička mesta u Turskoj za koje imamo podatke o vremenu

Istanbul Ankara Antalija Alanja Marmaris Kušadasi Bodrum Temperatura mora


Povežimo se!

Korisno:

Podelite informacije o vremenu: