Vremenska prognoza za Grčku

Vremenska prognoza Grčka, Halkidiki

Dobrodošli na TT Group vremensku prognozu za Halkidiki u Grčkoj!

Parametar Trenutna TT prognoza za Halkidiki
Vreme ažuriranja:
Trenutna temperatura:
Stanje:
Vizuelno:
Subjektivni osećaj:
Pritisak:
Vlažnost:
Tačka rošenja:
Vidljivost:
Vetar:
Podaci za trenutno vreme na Halkidikiju se osvežavaju na svakih sat vremena.

Gradovi u Grčkoj za koje smo obezbedili podatke o vremenskoj prognozi:

Atina Asprovalta Halkidiki Jerisos Kasandra Kavala Kefalonija Krit Krf Lefkada Leptokarija Neos Marmaras Paralija Rodos Solun Tasos Uranopolis Zakintos Temperatura mora Grčke

TT Group meteogram za Halkidiki za 48h

Meteogram za Halkidiki
Za reper smo izabrali Nea Fokeu. Zbog mikroklime Halkidikija, ovo se može smatrati pravilom prosečnom prognozom za ceo Halkidiki. Podatke preuzimamo sa globalnih meteoroloških sajtova za čiju tačnost ne možemo da garantujemo. Ovi podaci su dati sa dobrom voljom i želimo Vam srećan boravak u Grčkoj i na Halkidikiju.
Ažuriranje meteograma za Halkidiki vrši se na početku svakog sata.

Važi za 48 sati unapred od aktuelnog trenutka. Na meteogramu možete pratiti intenzitet vetra, pritisak, kretanje temperature, količinu padavina. Da bi učitali nove vrednosti refrešajte ovu stranu. Dođite nam ubrzo po sveže i pre svega tačne informacije!

 
 

Dugoročna vremenska prognoza za 10 dana za Halkidiki

 

Dan i
datum
Temp
Min/Max
Pojava
opisno
Pojava
vizuelno
Vetar
brzina
Verovatnoća
padavina
Količina
padavina
Thu
1 Sep
32 / 23 °C 3 m/s 44% 1.3 mm

Podatke preuzimamo sa globalnih meteoroloških sajtova za čiju tačnost ne možemo da garantujemo. Ovi podaci su dati sa dobrom voljom i želimo Vam srećan boravak u Grčkoj i na Halkidikiju.

 
 

Klima Halkidikija

Halkidiki je čuveno poluostrvo na obali Egejskog mora u obliku Posejdonovog trozupca. Njega čini tri prsta: Kasandra, Sitonija i Atos. Na Atosu se nalazi Sveta Gora, jedinstvena monaška država na svetu. Ovo je samo globalni link za Halkidiki, pa koristeći pretragu izaberite konkretno mesto. Vremenska prognoza Halkidiki je data u donjoj tabeli.

Egejsko more i na Halkidikiju obezbeđuje pravu letnju klimu i atmosferu. Morski turizam je vrlo razvijen na ovom grčkom poluostrvu. Klima Halkidikija je sredozemna. Zanimljivo je što je Halkidiki brdovit, pa tokom zime na uzvišenjima temperatura ume dosta da padne, a onda i da dođe do pojave snega. Međutim, leta su duga, suva i sa prepoznatljivim visokim temperaturama.

Svi gradovi i turistička mesta u Grčkoj za koje imamo podatke o vremenskoj prognozi

Atina Asprovalta Halkidiki Jerisos Kasandra Kavala Kefalonija Krit Krf Lefkada Leptokarija Neos Marmaras Paralija Rodos Solun Tasos Uranopolis Zakintos Temperatura mora Grčke


TT Meteorolog

TT Meteorolog

Sve informacije o prognozama vremena date su sa najboljom namerom i dobrom željom da budu korisne i da Vam pomognu. Naš cilj je tačna vremenska prognoza te pišite nam za svaki uočeni nedostatak na sajtu. Portal TT Group nije odgovoran i ne može garantovati apsolutnu tačnost svih podataka.

Povežimo se!

Korisno:

Podelite informacije o vremenu: