Vaš turistički portal - TT GroupDestinacije za putovanja i letovanje 2016

U skladu sa misijom sajta TT Group, potrudili smo se da vam na jednom mestu prezentujemo najinteresantnije turističke znamenitosti za većinu država regiona. Iz perspektive 2015, obrađene su sledeće države: Srbija, Turska, Bugarska, Grčka, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, ali i uvek aktuelne city break destinacije poput Rima, Vatikana, Atine, Zagreba i tako dalje.

Sve destinacije smo kategorisali u nekoj od donjih celina. Izaberite!

1. Turizam Srbije
2. Turska - letovanje u Turskoj 2016
3. Bugarska letovanje
4. Letovanje u Hrvatskoj 2016
5. Letovanje u Grčkoj
6. Crna Gora
7. Turizam Bosne
8. Odmor u gradovima ili City Break

Svakim danom upotpunjavamo našu prezentaciju novim sadržajima iz novih država, gradova, hotela, restorana, destinacija. Za sezonu godišnjeg odmora i letovanja 2015 pokrenuli smo video vodič u formi bloga sa puno multimedijalih sadržaja. Za svaku dodatnu informaciju pozovite nas ili postavite pitanje na turističkom forumu. Pozitivna, ali i negativna iskustva sa putovanja su dragocena, pa slobodno se uključite u neku od aktuelnih forumskih tema.

Šta preporučujemo

Panorama Istanbula sa kula Galate

Letovanje u Turskoj

Turska, zemlja kontrasta, lepota, orijenta i predrasuda. Uvek drugačije privlačna, uvek se doživi na jedan nov način. Upoznajte destinacije orjienta: Istanbul, Belek, Ankara, Alanja, Marmaris, Halikarnas i još puno toga imate u putopisima iz Turske!

Letovanje u Grčkoj

Letovanje u Grčkoj

Smeštena između Jonskog, Sredozemnog i Egejskog mora, Helenska republika se nalazi na najjužnijem delu Balkanskog poluostrva. Top destinacije: Krf, Zakintos, Lefkada, Solun, Atina, Polihrono, Mapa Grčke i još puno za putovanje u ovu prijateljsku zemlju.

Letovanje u Hrvatskoj

Letovanje u Hrvatskoj

Republika Hrvatska je srednjoevropska i mediteranska država jugoistočne Evrope na Balkanskom poluostrvu u kojoj živi oko 4,5 miliona stanovnika. Čuveni: Dubrovnik, Rijeka, Split, Makarska, Zagreb, Pula sa svojom kulturom...