Vaš turistički portal - TT Group

Mapa Niša

Uživajte u lepotama Niša!

Niš je treći po veličini grad Srbije. Nastao još u antičkim vremenima, danas je regionalni je centar Južne i Jugoistočne Srbije. Poznat je po Niškoj tvrđavi, arheološkom nalazištu Medijana, spomeniku kulture Ćele Kula, Čegru, međunarodnom džez festivalu Nišvil i td. Za dobar provod, uspešno poslovanje i kretanje kroz Niš pripremili smo vam ovaj servis. Uživajte u šetnji sa dugoročnom vremenskom prognozom za Niš za 10 dana!

Sačekajte nekoliko trenutaka da se mapa Niša učita. Ukoliko se mapa ne pojavi pritisnite dugme refresh na Vašem brauzeru. Korišćenje ove interaktivne on line mape je vrlo jednostavno. Lagano prevlačite mapu unutar okvira i zumirajte u zavisnosti od nivoa detalja koji su Vam potrebni.

Grad Niš po popisu iz 2011.-te godine treći je po veličini grad u Srbiji. Broji 272 818 stanovnika raspoređenih na sledeći nаčin: Opština Medijana: 96 140, Opština Pantelej: 53 935 stanovnika, Palilula: 74 683, Crveni krst: 33 241 i Niška Banja broji po aktuelnim podacima 14 819 stanovnika.

Izaberite vrstu mape: geografsku, satelitsku ili u 3D tehnologiji, a zumirajte i koristite navigaciju u zavisnosti od pozicije i jasnoće detalja koji su Vam potrebni.

Zahvalnost za korišćenje ove mape dugujemo Google korporaciji.

Mape ::>> Mapa Srbije ::>> Mapa Beograda ::>> Mapa Niša