Vaš turistički portal - TT Group

3d mapa Beograda

Uživajte u lepotama Beograda!

Beograd je prestonica i glavni grad Srbije. Poznat po ušću Save u Dunav, Kalemgdanskoj tvrđavi, Knez Mihajlovom, Skadarskom ulicom. Za dobar provod, uspešno poslovanje i kretanje kroz Beograd pripremili smo vam ovaj servis. Uživajte u šetnji sa dugoročnom vremenskom prognozom za Beograd!

Sačekajte nekoliko trenutaka da se 3D mapa Beograda učita. Ukoliko se mapa ne pojavi pritisnite dugme refresh na Vašem brauzeru. Korišćenje ove interaktivne on line mape je vrlo jednostavno. Lagano prevlačite mapu unutar okvira i zumirajte u zavisnosti od nivoa detalja koji su Vam potrebni.

Po popisu iz 2011, Beograd broji 1 731 425 stanovnika. Većina stanovništva se nalazi u opštinama južno od Dunava i Save, tj. u Šumadijskom regionu. Opštine koji čine glavni grad su: Novi Beograd , Surčin, Palilula, Barajevo, Voždovac, Vračar, Grocka, Zvezdara, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Rakovica, Savski venac, Sopot, Stari grad i Čukarica.

Izaberite vrednost zuma i јаsno ćete videti 3D mapu Beograda po imenima ulica i ono što je najbitnije po brojevima zgrada u ulici. Mapa se svakodnevno ažurira, a zahvalnost za besplatno korišćenje ove mape dugujemo infograd.rs korporaciji.

Mape ::>> Mapa Srbije ::>> Mapa Beograda ::>> Mapa Niša