Naslovna   Visit Serbia   
 Google
 

Casovi engleskog
Časovi engleskog


Sve o marketingu

VODIČ KROZ STARU PLANINU

 

 

Old Mountain Balkan, Stara planina, Stara planina Mountain, Old Mountain, Balkan, su samo neka od imena Stare planine na raznim jezicima koje opisuje ova web lokacija.

Put na Staroj planini
Autor fotografije: Snežana Trifunovic

U daljem tekstu koristicemo naziv Stara planina. Kao što je već rečeno, ovde možete pogledati puno tematskih celina o Staroj planini, opisanih kratkim reportažama i mnoštvom fotografija. Za osnovno upoznavanje o Staroj planini predviđen je Vodič kroz Staru planinu. U njemu, kroz 17 pitanja, pokušano je ukratko da se odgovori na najčešće pokretane teme. Informacije su u najvećem broju sa srpskog dela Stare planine, tj. iz Istočne i Jugoistočne Srbije.

Fotografije Stare planine: Babin zub
Autor fotografije: Dr Josip Šarić

Ovaj vodič je namenjen svim ljubiteljima prirode, avanturistima, planinarima, ljubiteljima ski sporta (skijašima), kao i zaljubljenicima u dobru fotografiju. Svi dobronamerni ljudi koji poseduju zanimljiva iskustva po pitanju aktivnosti na Staroj planini su dragoceno dobrodošli.

Zima na Staroj planini
Autor fotografije: Sergej Ivanov

 

VODIČ KROZ STARU PLANINU KROZ 17 NAJČEŠĆIH PITANJA:


Prijavite grešku na ovoj strani:
Ukoliko ste uočili neke informacije za koje mislite da su netačne, promenjene ili više ne važe molimo Vas da nas obavestite o tome, a mi ćemo se potruditi da eventualne greške što pre ispravimo. Kontakt e-mail na koji se možete obratiti je webmaster@tt-group.net .

Skola digitalne fotografije
Škola digitalne fotografije

Hram Svetog Save


 


   TURIZAM  VREMENSKA PROGNOZA   SLIKE   FORUM   KURSNA LISTA   MAPE   HOROSKOP  KONTAKT

Questions? webmaster@tt-group.net, Mob: +381.(0)64.12.77.044 , Tel/Fax: +381. (0) 10. 362. 752
© TT GROUP 2004-2007, All Rights Reserved.