Naslovna   Visit Serbia   
 


 

Vasa reklama na TT GROUP-u ?
Konaktirajte nas!

 

  E - MARKETING - O pojmu e-marketinga

 

     E-marketnig je sintagma za niz metoda koje posredstvom interneta služe za povećanje tokova proizvoda i usluga od proizvođača prema potrošaču. Na narednih nekoliko strana biće objašnjeni osnovni pojmovi i metode E-marketinga.

Kome su namenjene ove strane:

Ovi tekstovi namenjeni su početnicima i srednje iskusnim webmasterima, web dizajnerima kao i web developerima koji žele da zakorače u E-marketing i osvoje sve traženiji proces optimizacije na mašinma za pretraživanje. SEO experti znaju da stečena znanja duguju pre svega velikoj upornosti i dugotrajnom radu na dole navedenim tehnikama:

Uvod u E-Marketing
1. Konvencionalna definicija marketinga
2. Definicija Internet marketinga
3. Meta Tagovi
4. Terminologija koja se koristi pri Search Engine Optimizaciji
5. Terminologija koja se koristi pri analizi internet saobraćaja
6. Saveti i metode za Search Engine Optimisation


     Umesto uvoda: Google je kompanija koja je treći put za redom proglašena za BREND godine sa imovinom u vrednosti od 85 milijardi dolara. Google je najjača firma u svetu, sa 15 milijardi dolara više u odnosu na drugoplasirani General Electric. Procene su da u trenutku pisanja ovog teksta (maj 2008) ovaj softverski gigant poseduje preko pola miliona umreženih računara.

Najbitnije je da imate lepo urađen web sajt!

Na drugoj strani statistike su konkretne, tj. preko 90% svih upita koje korisnici interneta zadaju pretraživačima dolaze sa nekog od Google domena.

Većina popularnih sajtova preko 50% poseta dobije zahvaljujući Googlu. Kada se govori o pretraživačima, misli se pre svega na Google. Najjača firma u svetu svoju imovinu stekla je isključivo zahvaljujući Internetu i Internet marketingu. Na narednim stranicama pročitajte osnovno o E-marketingu, upoznajte Googlove servise, pa neka Google radi i za Vas!

Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7


Za ljubitelje dobre fotografije: Wallpapers from Serbia, ulepšajte svoj desktop pozadinama sa motivima iz Srbije:

 

FORUM o aktualnim dešavanjima iz sveta turizma Zanimljivi tekstovi, putopisi i reportaže Mala škola DIGITALNE FOTOGRAFIJE WALLPAPER from Serbia, desktop pozadine sa motivima iz Srbije

 


  TURIZAM  VREMENSKA PROGNOZA   SLIKE   FORUM   KURSNA LISTA   MAPE   HOROSKOP  KONTAKT
Questions? webmaster@tt-group.net, Mob: +381.(0)64.12.77.044 , Tel/Fax: +381. (0) 10. 362. 752
© TT GROUP 2004-2011, All Rights Reserved.