Saveti

WordPress booking – dodaci za sistem rezervacije i zakazivanja

putovanja
Unsplash.com

Postoji nekoliko popularnih booking pluginova za WordPress koji omogućavaju jednostavnu integraciju sistema za rezervacije i upravljanje terminima za zakazivanje.

Napomenimo da su ovo pluginovi koji se mogu koristiti ne samo u hotelijerstvu, već i u svim oblicima poslovanja kada se nešto zakazuje. Poput termina za posetu lekarima, odlaska u teretanu, na časove pevanja, šišanje i tako dalje.

Evo nekoliko takvih pluginova:

Bookly:

Bookly je sveobuhvatan booking plugin koji omogućava kreiranje prilagođenih obrazaca za rezervaciju usluga, termina ili događaja. Ima fleksibilne opcije za konfiguraciju smeštajnih objekata, integriše se s raznim sistemima za online plaćanje, i dolazi s korisničkim interfejsom koji je jednostavan za korišćenje, kako za administratore tako i za klijente.

Ima preko 70.000 aktivnih korisnika. Za samo 89$ svoj Wordpess sajt možete pretvoriti u sistem za upravljanje rezervacijama.

 

WooCommerce Booking & Appointment Plugin

Ovaj plugin omogućava stvaranje i upravljanje rezervacijama za usluge, termine ili događaje putem WooCommerce platforme. Integriše se sa postojećim WooCommerce trgovinama te omogućava dodavanje opcija za rezervaciju uz proizvode ili usluge.

 

BirchPress Scheduler

BirchPress Scheduler je fleksibilan booking plugin koji omogućava stvaranje prilagođenih rezervacijskih obrazaca, definisanje radnog vremena i dostupnosti, te integraciju s raznim kalendarskim aplikacijama kao što su Google Calendar i iCal.

Početna cena je 99$. Sve funkcionalnosti dostupne su za sumu od 249$.

 

Amelia

Amelia je još jedan popularan booking plugin koji omogućava jednostavno upravljanje rezervacijama za različite usluge ili događaje. Dolazi s naprednim funkcionalnostima kao što su automatizirane potvrde rezervacija, plaćanja putem Stripe ili PayPal integracija, te detaljni izveštaji i analitika.

Može se koristiti ne samo za hotele, već i za zubare, joga časove, teretane, tretmane lepote i slično.

Zaključak

Ovi pluginovi nude različite funkcionalnosti, mogućnosti konfiguracije i podešavanja kako bi odgovarali različitim potrebama i zahtevima vašeg poslovanja. Pri odabiru odgovarajućeg plugin-a, važno je da uzmete u obzir vaše specifične potrebe, budžet i tehničke zahteve.

Pogledajte detaljno ove linkove, ali pre instalacije bilo kog plugina, obavezno uradite back up sajta. Ako se po prvi put susrećete sa sistemima za rezervacije, ili vam je previše tehnički zahtevno,  profesionalna odluka je da angažujete programere za instalaciju WP dodataka.

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Jer putovanja su sreća

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: