Turizam Srbije

Blogomanijom otvorena sezona 2012/2013 na Staroj planini

Fenomenalnim marketinškim potezom Blogomanija je i ove godine povezala sveže ideje sa weba sa ljudima koji ih kreiraju, promovišu, ali i potražuju. Za mesto druženja izabrana je do skora zaboravljena planinska lepotica Stara planina.

Izabran je novi hotel čudnog imena na još čudnijem Jabučkom Ravništu. Kao da putevi namerno kriju ovaj hotel, trebalo je popriličnog iskustva u vožnji, da uz dobra vozila i jake želje za usponom izađete na skoro 2000 metara u okolnostima od -20 C i to po snegu.

Pogled sa terase novog hotela na Staroj planini
Pogled na gostionu sa terase novog hotela na Staroj planini

U ovom delu Srbije sve manje je ljudi. Verujem da i Stara planina u milionima svojih postojanja ne pamti ovoliki broj intelektualaca na jednom mestu.

Tog 7. do 9. decembra već uveliko odlazeće 2012. godine nekoliko stotina ljudi koji uglavnom kreiraju srpski, ali i regionalni web nesebično su delili znanje i iskustva.

Svi su srdačno i predusretljivo ugošteni u novom hotelu na Staroj planini. Hotel je prelep, kontrast temperature, u kojem spoljni semafor prikazuje -16C, a termomatar vode bazena prelazi preko 35C je dramatično upečatljiv.

Enterijer dvoetažnih soba
Enterijer dvoetažnih soba

Dvoetažne sobe su poseban gušt. Kuhinja je radila punom parom, a staroplaninsi sir i kačkavalj rasplamsavaju apetit i kupuju vam čulo ukusa verovatno za dugo.

Staroplaninski doručak
Staroplaninski doručak, očekivali smo malo belmuža, al otom potom

Kad se na to doda utrenirani akustični orkestar, crno vino, pozitivna atmosfera verovatno ćete se podsetiti srednjoškolskih ekskurzija.

Nisu nedostajali i profesori, samo sada ovde su oni pravi. Oni koji ne prodaju maglu već stvarno uče kako da se profesionalno koristi web. Spomenućemo Dragana Varagića, Krešimira Macana, mladog Ivana Minića, još mlađeg Miloša Jeremića.

TT Group ekipa zabeležila je par fotki, pa do sledeće blogomanije, twitomanije, etrgovine ili neke još egzotičnije konferencije sezona 2012/2013 na Staroj planini je otvorena!

Milan Đokić, predsednik opštine Knjževac otvara Blogomaniju
Stiskavac blogera
Blogeri u akciji
Miloš Jeremić uz gitaru
Miloš Jeremić uz gitaru, photoby @iglomanka
Enterijer hotela, na zidovima su umetničke slike i fotografije iz jugoistočne Srbije
Enterijer hotela, na zidovima su umetničke slike i fotografije iz jugoistočne Srbije

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: