Foto Blog

Sajam automobila 2013 u Beogradu

Sa aspekta turizma, pored prirodnih znamenitosti, destinacija i lokaliteta manifestacije su posebno popularan i interesantan vid promocije. Beograd se odavno nametnuo kao sajamski grad, a od sutra, 22. marta počinje najmasovniji sajam u Srbiji, što bi ekipa šaljivdžija rekla beogradski sajam hostesa i automobila 2013.

Sajam automobila 2013
Sajam automobila 2013

Kome je namenjen sajam automobilja?

Na sajam možete doći po ceni pojedinačne ulaznice od 300 dinara, u trajanju od petka, 22. marta do čak 31. marta svakim danom od 10:00 do 20:00 sati. A sajam je namenjen svima ako:

Obožavate svet automobilizma, ne postoji bolja prilika da sednete u novi Merceres „C“ ili „E“ klase, šmekate BMW, diskutujete o džipovima i tako dalje,

Pasionirani motociklisti imaju svoj podsajam motociklizma, gde mogu analizirati do mile volje performanse i karakteristikama pojedinih brendova motora, zgode i nezgode sa svojih dvotočkaša
Sajamski popust je odličan motiv za sve firme koje planiraju da obnove svoj vozni park, jer popusti i akcije umeju da budu stvarno motivišući, a obično, prvog dana najnoviji modeli se odmah razgrabe. Verovatno će tako biti i ovog puta.
Za porodične ljude ovo je dobar trenutak da se uživo proba i planira idealno vozilo za svoju porodicu.

I konačno, uz dobre automobile neotuđivo su povezane lepe žene, a Srbiji je ovo jedan naglašen adut. Ko voli da fotografiše, imaće priliku da uvežbava svoj zanat na iskusnim manekenkama tj. hostesema, a internet će od sutra biti prepun slika reflektujućeg lima i golišavih devojki.

Sajam automobila
U nizu
Atmosfera sa sajma
Da li je prepoznajete?
Sajam motociklizma
Sajam motociklizma
Nekad na štandu Nissana

Do tada, pogledajte neke starije galerije slika sa ranijih sajmova automobila:

Tt-group.net/forum/viewtopic.php?f=15&t=2409 , i fotografije automobila kao pozadine za desktop.

Lep provod i čuvajte se!

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: