Saveti

Saveti pred leto

Visoke temperature i želja da vaš novi godišnji odmor provedete što bezbrižnije su povod da uradimo jednu retrospektivu najvažnijh saveta za predstojeće izazove za novo leto.

1. Ako puno vremena provodite u zatvorenom prostoru, tj. koža vam je poslata preosetljiva na Sunce pogledajte temu kako pocrneti, a ne izgoreti i ne naneti štetu svojoj koži! Organizujte se temeljno u skladu sa činjenicom da je hemija mnogo napredovala,  ali još uvek nije dorasla snazi radijacije Sunca.

2. Za one koji nemaju problema sa suncem, evo korisne diskusije sa detaljannim spiskom stvari koje vam trebaju za opušten godišnji odmor. Proverite da li nešto fali.

3. Ako obožavate da vozite i putujete privatnim automobilom dobra procena gužve na graničnim prelazima je vrlo važan segment. Pogledajte i ovaj članak. Podsetimo vas da kroz Makedoniju i Bosnu i dalje treba zeleni karton. Za Crnu Goru ne mora pasoš, dovoljna je samo lična karta, što je odlično za malu decu koja ga još i nemaju 🙂

4. Za one koji vole da drže sve pod konac, blog post sa sistematizovanim prikazom lepeze putničkog osiguranja je detaljno pripremljen. Izaberite najbolje i najeftinije osiguranje za vaš stil odmora.

5. Jeste bookirali sami hotelski smeštaj? Nikada nije svejedno, a evo najiscrpnijeg online vodiča oko dragocenih detalja prilikom izbora i rezervacije smeštaja.

Da li fali još nešto? Ako niste odlučili kuda na more, jedna dinamična diskusija je pred vama! Uključite se!

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Jer putovanja su sreća

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: