Naslovna   Visit Serbia   
 

 

KLIKNITE I POGLEDAJTE NASE GALERIJE FOTOGRAFIJA SRBIJE

 TT GROUP FOTOGRAFIJA

 

     Šta reći o FOTOGRAFIJI u nekoliko redova?
     ...Potiče od grčkih reči photo - svetlost i grapho - pisati, u prevodu zapis svetlosti. Danas fotografija je mnogo više od zapisa svetlosti.

    Iako u praksi predstavlja samo dvodimenzonalnu sliku, fotografija u isto vreme poseduje ne samo metrijalnu, već i umetničku, odnosno duhovnu dimenziju. Ne samo da je ušla u sve pore ljudskog života, ona je bukvalno dotakla kako mikro svet (slike ljudske ćelije, krvnih zrnaca pa sve do samih elementarnih čestica) tako i svet ogromnih dimenzija od fotografija planina, okeana, planeta do samog izgleda univezuma. Sa praktičnog značaja ona je primordijarni početak svake ozbiljne grafičke koncepcije.

    Danas skoro svako poseduje aparat. To naravno ne znači da svi u startu vrhunski fotograf, ali činjenica je da se ljudi često nađu na pravom mestu u pravom trenutku i bez nekog posebnog fotografskog znanja urade vrlo impresivne fotografije. Sa samo malo dodatnog znanja o fotografiji one bi bile sigurno puno bolje. Zato predlažemo Vam da posetite našu ŠKOLU FOTOGRAFIJE.

U ovoj fazi postavke sajta nećemo pisati o tehničkim karakteristikama digitalnih aparata, a ni o načinima digitalne obrade. Ove teme vrlo iscrpno možete pogledati na nekom od sajtova čije se veze nalaze na stranici LINKOVI. Nadamo se da će u budućnosti ove teme biti obrađene i ovde, a ukoliko imate neku ideju kojoj je vreme došlo za realizaciju možemo je prodiskutovati na FORUMU.

   Ovde ćemo prosto uživati u fotografijama. Kako su danas digitalni aparati pristupačni ogromnom broju ljudi, verujemo da postoje puno odličnih fotografija koje nestrpljivo čekaju na postavljanje. Stoga, naš cilj je da okupimo što više kvalitetnih fotografija i kroz njih predstavimo ne samo talenat njihovih autora, već i lepote, znamenitosti, običaje i mentalitet naše zemlje.

    Ukoliko ste zainteresovani da se Vaša fotogalerija nađe na našem sajtu, pošaljite nam Vaše fotografije u rezoluciji ne većoj od 800 x 600 pixela na mejl webmaster@tt-group.net . Ne šaljite više od 20 fotografija po galeriji. Fotogalerija sa Vašim kontaktima biće postavljena potpuno besplatno pod uslovom da ispunjavaju osnovne foto kriterijume.

     A do tada pogledajte naše WEB GALERIJE ili Igrice za dečake.

 

 

     
FORUM o aktualnim dešavanjima iz sveta turizma Zanimljivi tekstovi, putopisi i reportaže Mala škola DIGITALNE FOTOGRAFIJE WALLPAPER from Serbia, desktop pozadine sa motivima iz Srbije


FORUM o aktualnim dešavanjima iz sveta turizma Zanimljivi tekstovi, putopisi i reportaže Mala škola DIGITALNE FOTOGRAFIJE WALLPAPER from Serbia, desktop pozadine sa motivima iz Srbije
     

NOVO NA SAJTU TT-GROUP.NET!!!

MALA ŠKOLA FOTOGRAFIJE - SADRŽAJ

      Uvod – kome je namenjen ovaj e-priručnik?

Prijavite grešku na ovoj strani:
Ukoliko ste uočili da se potkrala neka greška, da su neke informacije možda netačne, promenjene ili više ne važe, molimo Vas da nas obavestite o tome, a mi ćemo se potruditi da eventualne greške što pre ispravimo. Kontakt e-mail na koji nam možete pisati je webmaster@tt-group.net ili prosto pokrenite temu na FORUMU.

 


    TURIZAM  VREMENSKA PROGNOZA   SLIKE   FORUM   KURSNA LISTA   MAPE   HOROSKOP  KONTAKT

Questions? webmaster@tt-group.net, Mob: +381.(0)64.12.77.044 , Tel/Fax: +381. (0) 10. 362. 752
© TT GROUP 2004-2011, All Rights Reserved.