Evropa Putovanja iz snova

Diznilend u Parizu – želja svakog deteta

Evo jednog posta koji je sa aspekta turizma posvećen našim najmlađima. Pravilno odrastanje sa destinacijama koje razvijaju maštu, bude jake emocije, pokreću, je želja svakog roditelja da priušti svome detetu. Ovo je ujedno i apel, da ne morate ići 10 puta na istu destinaciju, već da sa aktuelnim budžetom učinite nešto dramatično drugačije i uložite u fazu odrastanja svoje dece. Posmatrajte njihov izraz lica kada zakorače u svet Volta Diznija!

Ako ste još uvek u dilemi, probajte da odgovorite sebi na donja pitanja, iskreno i opušteno, pa, ko zna, možda smo vam i zadali novi slatki problem 🙂

Gde možete doživeti i dotaknuti likove sa bioskopskog platna, iz crtanih filmova, televizije i animacije? Gde možete otputovati iza scene i osloboditi svoju maštu? Gde možete sanjati otvorenih očiju, biti deo magičnih bajki?

Gde možete ponovo doživeti svoje detinjstvo, ali na drugi, neponovljiv način? Mesto imaginacije gde se otkrivaju Božić i Noć veštica iznova i iznova… Gde se možete probuditi, a opet se zateći u mestu snova? Gde možete naći Novu Englesku, Novi Meksiko ili Divlji zapad u srcu Evrope?
Ovde se možete i odmoriti, igrati golf ili tenis, ići u kupovinu ili prijatnu šetnju. Ovde možete videti nezaboravne osmehe i podeliti nezaboravne trenutke sa svojim najbližima.

Naravno, reč je o Diznilendu u Parizu!

Mesto gde ćete doživeti jedinstveno iskustvo koje jedino Dizni može da stvori! Gde priče oživljavaju! Neverovatna destinacija sa mnogim objektima i hotelima u blizini za prenoćišta i smeštaj, za turizam i poslovna putovanja na oko 2.000 hektara koji se neverovatno brzo razvijaju sa visoko kvalitetnim okruženjem i izuzetnom brigom za isto.

Nezaboravni trenuci u centru Evrope sa preko hiljadu događaja u toku cele godine! Sa preko 6 milijardi eura investicije, važi sa pokretačku poslovnu regiju!

Ovo je mesto gde se snovi ostvaruju, a zabavi nema kraja – Diznilend u Parizu!

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Jer putovanja su sreća

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: