Mesečni horoskop januar 2020

Mesečni horoskop vaga za januar 2020

Vaga mesečni horoskop

Nova godina donosi nove izazove. Pred vama je jako ozbiljan i težak period jer je potrebno da se priviknete na nove situacije u vašem životu, a istovremeno da rešite poslovne, lične i porodične probleme. Potrudite se da imate malo više razumevanja za brljotine kolega s posla, ali i osoba do kojih vam je stalo poput bliskim prijatelja ili rođaka. Nemojte očekivati nemoguće. Idealni partneri su vam u ovom periodu Bikovi i Lavovi.

Ako ste u nešto zrelijim godinama, Jarac i Blizanac su vam takođe privlačni. Budite nežni prema voljenoj osobi jer time možete pokazati da ste osoba na koju ona uvek može da računa. Volite da se druđite sa pozitivnim ljudima, a to treba posebno da nastavite i u novoj godini. Zdravlje vam je u nadolazećim praznicima odlično.

Kako ne biste proćerdali dragoceno vreme i energiju, bolje sednite i usaglasite se oko poslovnih odluka sa kolegama. U poslednjoj dekadi pritisak popušta. Krajem meseca moguć priliv novca i to u zadovoljavajućoj količini, napokon.

Vaga januar 2020: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Iskoristite svaki trenutak. Vi konstantno pokušavate da promenite svoj odnos na ljubavnom planu u skladu sa ličnim željama i interesima, ali imate utisak da stalno lupate glavom u zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što možda vama izgleda jasno i prihvatljivo, za vašeg partnera je totalno suprotno. Tokom januara nema mnogo nade da ćete naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterijume, ali ne brinite, u Novu godinu ulazite sa novim mogućnostima za partnersku vezu.

Savet za zauzete Vage da ne rešavaju probleme partnera ako oni to od njih ne traže. Moguće upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate ama baš ništa. Vi ste trenutno ranjivi, te prepustite partneru da kreira zajednički život. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od svoje porodice i prijatelja. Za slobodne Vage predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i zadovoljstvo.

Vaga januar 2020: Horoskop za zdravlje

Zvezde ukazuju na to da ove godine nećete imati novih zdravstvenih problema. Tako bi trebalo da bude kada bi sve Vage bile identične. Pošto to nisu, one će različito reagovati na iste životne situacije. Imajući u vidu da ste malo ambiciozniji u ovom periodu, mogli biste malo da preterate. Moguće je da preterano istrošite svoju energiju ili da se preforsirate pa da to ugrozi vaš imuni sistem i dovede do infekcije.

Idite kod lekara ako vas iznenada zaboli nešto u predelu grudnog koša. Najbolje je da ovog meseca u kući provodite što više vremena i tako ćete biti sigurni da će Novogodišnji praznici proći u zdravlju i veselju.

Vaga januar 2020: Horoskop za posao i novčane prihode

Period koji dolazi je za vas izuzetno aktivan i intenzivan na poslovnom planu. Ali budite oprezni, jer će neke kolege koristiti to i mogu vas izmanipulisati ili čak prevariti. Kako se bliži kraj meseca, tako će se obim posla povećavati, ali to će se na kraju isplatiti jer ćete biti pohvaljeni. Jednoj osobi ne ukazujete poverenje i to će se pokazati kao dobro, jer će njeno obećanje dato vama biti izigrano.

Ovog meseca ste raspoloženi da sve svoje rasprave rešavate dijalogom, međutim to nije preporučljivo.Potrudite se da svoje komentare zadržite za sebe i raspravu svedete na minimum jer preterano subjektivno doživljavate nove događaje i situacije na poslu, a konstantno potcenjujete sposobnosti pojedinih kolega.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak vaga

Vage su osobe sa datumom rođenja: 24. IX – 23. X
Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Venera
Vaš kamen: opal
U životu tražite: doslednost
Raspoloženje: promenljivo
Tajna želja riba: da živi lak, nekomplikovan život

Preporuka
  • Tačnost
5
Sending
User Review
4 (5 votes)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: