Mesečni horoskop januar 2021

Mesečni horoskop škorpija za januar 2020

Škorpija mesečni horoskop

Nastupio je period kada bi trebalo da sredite situaciju u svom ličnom životu, ali i finansijsku situaciju, ljubavni život i odnose u porodici. Uspesi su tu nadohvat ruke, a njih ćete osigurati samo ako udružite svoje snage sa partnerima i pružite im poverenje u potpunosti.

Uživaćete sa duhovitim Ovnom i posesivnim Strelcem. Ipak, najbolja situacija vas očekuje na emotivnom planu i u odnosu sa bližnjima. Pojedine osobe bude vaše interesovanje i rasplamsavaju vaše emocije. Budite oprezni! Ne ulazite u vezu sa osobom koja nije slobodna. Vodite računa o kičmi i stopalima.

Možete očekivati unapređenje ako se bavite berzanskim poslovanjem. Sve polako dolazi na svoje mesto, te je preporuka da budete strpljivi. Imate dobru saradnju sa zemljanim znacima, ali savet tražite od osoba rođenih u vatrenom znaku.

Škorpija januar 2020: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da partner nešto krije od vas. Slobodne Škorpije su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini. Treba da se trudite da vrednujete nečije zalaganje i osećanja koja iskazuje jer od vas zavisi uspeh vaše veze.

Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi, a postoje situacije koje vas dodatno insirišu na emotivnu sreću. Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas. Partner je ljubomoran, te se pripazite. Savet je da se u ovom mesecu krećete u društvu ljudi koji su vam bliski.

Škorpija januar 2020: Horoskop za zdravlje

U ovom periodu vaše zdravlje je sasvim solidno. Ukoliko želite da budete zdravi ne junačite se i ne testirajte svoje sposobnosti. Nemojte mnogo da se ljutite ako neko želi da vam ukaže na grešku i počne da vas kritikuje. Idu praznici, te budite tolerantniji, a time ćete i svoje zdravlje očuvati. Vi ste osoba koja često zna da pretera te se trudite da se obuzdate u određenim situacijama kako vaše zdravlje ne bi ispaštalo.

Budite umereni u konzumiranju hrane i pića. Novogodišnji praznici sa sobom nose mogućnost prejedanja, a to vam sad nikako ne treba. Savet je da pazite kičmu, moguće je da ćete nositi nešto teško, čime ćete uzrokovati bolove u donjem delu leđa, a to će vas naterati da mirujete nekoliko dana, što u krajnjoj liniji možda i nije loše.

Škorpija januar 2020: Horoskop za posao i novčane prihode

Ako se bavite trgovinom, nastupa povoljan period, posebno ako je reč o uvozu. Obratite pažnju na kurs Dolara i nemoj kalkulisati sa njim. Moguće da će nastupiti manji problemi koji će biti lako rešivi. Neke Škorpije će u ovom periodu biti depresivne, a to se pre svega odnosi na one koje su ostale bez posla ili partnera.

Pošto ćete biti skloni crnim mislima, najbolje je da svu tu lošu energiju usmerite u nešto kreativno, jer će vam se pružiti prilika da nešto zaradite. Imaćete dosta obaveza na poslu, ali uspeh je na kraju meseca zagarantovan. Januar će za iskusne blizance biti povoljan za poslovne transakcije, ali budite oprezni jer možete biti izmanipulisani od strane bliskih saradnika. Obnovite svoju poslovnu garderobu kad budete u prilici.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak škorpija

Škorpije su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII
Vaš element: voda
Vama upravlja: Pluton
Vaš kamen: topaz
U životu tražite: da izdržite uprkos pritiscima
Raspoloženje: nepokolebljivo
Tajna želja riba: da trijumfuje

Preporuka
  • Tačnost
5
Sending
User Review
3.14 (7 votes)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: