Mesečni horoskop januar 2021

Mesečni horoskop za ribe za januar 2020

Ribe mesečni horoskop

Zvezde vam govore da je januar malo povoljniji za dešavanja koja vas očekuju. Novac će stići sredinom meseca. Kad je u pitanju ljubav, sve ide u prilog tome da ćete konačno sresti osobu koja će vam u potpunosti odgovarati i fizički i psihički. Tokom nadolazećih praznika Ribe će imati priliku da upoznaju osobe sa kojima je moćuga poslovna saradnja tokom sledeće godine.

Potrebne su vam sitnice „koje život znače“ kako biste se ponovo zbližili sa voljenom osobom. Često menjate raspoloženje. Možda je ovo povoljan trenutak za kupovinu stana ili preseljenje na novu adresu. Iskoristite povoljan period i uživajte maksimalno. Čuvajte se nervoze jer ona može da šteti vašem zdravlju.

Ribe januar 2020: Horoskop za posao i novčane prihode

Period je povoljan za sve aktivnosti koje imaju veze sa biznisom. Odgovorni ste i ne dozvoljavate nikom da menja vaš poslovni plan. U pravu ste što se tako ponašate jer će vam se trud višestruko isplatiti! Prija vam činjenica da saradnici imaju 100% poverenje u vaše sposobnosti i način rada. Imate puno obaveza, te ih morate prilagoditi svom rasporedu. Ambiciozni ste i tako prilazite novim poslovima i susretima sa saradnicima. Poslovna etika koju posedujete garantuje vam dobre rezultate na polju saradnje sa kolegama. Sada ste u situaciji da birate, te nemojte čekati bolja vremena jer ih neće biti u skorije vreme.

Samo pozitivni odgovori će stizati prilikom rešavanja poslovno-finansijskih interesa. Imate mogućnost da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte sa klijentima. Očekuje vas finansijski dobitak krajem meseca.

Ribe januar 2020: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Za razliku od uspeha na poslovnom planu, na ljubavnom neće baš sve toliko blistati. Potajno priželjkujete pažnju od jedne osobe, ali ali niste sigurno da li će stići. Savet vam je da dozvolite nekome kome se sviđate da vodi brigu o vama. Vi poznajete tu osobu i verujte ona je u ovom trenutku kao stvorena za vas. Zauzete Ribe će uživati u ovom periodu sa svojim partnerom. Očekujte u drugoj polovini meseca spontani susret sa osobom koja vam se potajno sviđa.

Za zauzete je ova nedelja vrlo bitna, jer će rešiti neki problem koji traje već nekoliko meseci. Moguće je da dostignete ljubavnu sreću samo ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog angažmana na tom polju. Dugo niste izašli sa društvom, prihvatite poziv za izlazak. Opustite se i setite se zašto ste drugari iz rane mladosti.

Ribe januar 2020: Horoskop za zdravlje

Neki vaši dalji poznanici mogli bi da vas razočaraju i da vas izvedu iz takta. Ovo se posebno odnosi na one kojima ste pozajmili novac. Ipak sve to ne treba da bude razlog za veliku nervozu jer ona šteti vašem zdravlju. Ukoliko želite da budete zdravi, posvetite se rekreaciji, npr. trčanju u prirodi. Iako je zima, izaberite neki lep dan i uživajte u udisanju svežeg vazduha.

Moguća je depresija u zimske dane, te da biste je izbegli bilo bi dobro da vodite računa o tome šta jedete i da se trudite da maksimalno smanjite unos ugljenih hidrata. šećera i testenina. Naspavajte se! Potreban vam je odmor od poslovnih obaveza, a možete ga obezbediti tokom novogodišnjih praznika, kada treba da se trudite da napunite baterije.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak ribe

Ribe su osobe sa datumom rođenja: 20. II – 20. III
Vaš element: voda
Vama upravlja: Neptun
Vaš kamen: krvavik
U životu tražite: da niste sami i da budete povezani sa drugima
Raspoloženje: nepostojani energijski nivoi
Tajna želja riba: da ostvare svoje snove i fantazije pretvore u realnost

Preporuka
  • Tačnost
5
Sending
User Review
3.5 (4 votes)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: