Mesečni horoskop januar 2021

Mesečni horoskop lav za januar 2020

Lav mesečni horoskop

Lavovi su poznati po želji za konstantnim napredovanjem, a period koji vas čeka biće obeležen upravo time. Cilj vam je da ostvarite što veću zaradu, kako biste mogli da iskoristite nadolazeće praznike da napunite baterije, te da istim tempom nastavite i sledećih meseci i tokom ove godine.

Ipak, nema muke bez nauke, uspeh će stići ukoliko pokažete upornost i istrajnost u radu kao i odgovornost u donošenju odluka. Ne žurite sa sprovođenjem odluka, sve dok niste potpuno sigurni u uspeh. Rivalitet na poslu povremeno će vas nervirati, ali to je vama u prirodi, s obzirom da uvek težite savršenstvu. Jedite više voća i barenu hranu kako ne biste opteretili stomak.

Lav januar 2020: Horoskop za posao i novčane prihode

Međutim i pored svih osobina koje vas karakterišu, velika je verovatnoća da ćete pogrešno usmeravati vreme i energiju ovog meseca. Mada uglavnom, ta energija će biti okrenuta ka poslovnim odlukama. Na početku meseca imaćete puno energije za odmeravanje poslovnih konkurenata. Tek u sredini treće dekade januara moći ćete da dugoročnije planirate budućnost.

Razmislite da li se na adekvatan način odnose prema vama na radnom mestu. U pravu ste da vas neko potcenjuje, ali je problem u vašem pogrešnom pristupu što sve želite sada i odmah. Dajte sebi malo vremena da se upoznate sa potencijalnom situacijom i da razmislite kako iz nje možete eventualno izaći. Čini vam se da kompromis ide na vašu štetu.

To nije uvek tako, uspeh može doći pre ako ga ostvarujete timski. Najbitnije je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima i da se ne zalećete previše, već da primenjujete zlatno pravilo uspešnog poslovanja a to je da koristite proverene obrasce.

Lav januar 2020: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Ono što ste U januaru imate u planu da promenite nešto u svom izgledu na bolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekat na suprotan pol. Imaćete prijatan susret sa Vagom ili Vodolijom. Zauzeti će biti obasipani pažnjom partnera. Nemojte da preispitujete motive voljene osobe, već prihvatite pažnju koja vam se nudi.

Duboko u sebi želite da nova veza u kojoj se nalazite traje. Krajem meseca moguće da se jave sumnje kod partnera u iskrenost vaše ljubavi. Od vas se očekuje da donesete odluku i vi razmislite šta vam je činiti. Ako ste u braku, moguće je neko iznenadno putovanje za novogodišnje praznike. Slobodni ne bi trebalo da započinju vezu ako nisu sasvim sigurni da žele da se upuste u istu. Moguće je prijatno iznenađenje. Sredinom meseca čeka vas lep izlazak sa prijateljima koje niste videli duže vremena, a koji su vam dragi.

Lav januar 2020: Horoskop za zdravlje

Zdravlje vas početkom ovog meseca neće sjajno služiti. Moguće je da vas napadne virusna infekcija, ali ne brinite, kratko će trajati. Međutim, problem bi mogao da nastane ukoliko zbog poslovnih obaveza i nemarnosti ne odležite bolest i ne pomognete organizmu da se izbori sa bolešću. Zato budite disciplinovani i ne glumite heroja.

Ukoliko ste stariji, mogla bi da vas muči depresija. Nađite načina da na život gledate sa vedrije strane. Pred kraj meseca, tačnije oko Nove godine praznična euforija će uhvatiti i vas, te hteli, ne hteli bićete raspoloženi i nasmejani po ceo dan. Savet za kraj meseca – jedite što više voća i laganu hranu kako ne biste opteretili stomak.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak lav

Lavovi su osobe sa datumom rođenja: 22. VII – 22. VIII
Vaš element: vatra
Vama upravlja: Sunce
Vaš kamen: peridot
U životu tražite: da vodite druge
Raspoloženje: energija koja isijava
Tajna želja riba: da bude zvezda

Preporuka
  • Tačnost
5
Sending
User Review
2.33 (3 votes)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: