Dnevni horoskop

Dnevni horoskop vodolija

Vodolija dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak vodolija na današnji dan 03/06/2020.

Danas vam smeta to što morate sve da uradite sami, a podrška kolega ili bliskih saradnika vam nedostaje. Pa ipak, smirite se, jer i dalje držite stvari pod kontrolom. Verujte u svoje sposobnosti i radne navike i skoncentrišite se na posao, kako bi što pre mogli da se bavite drugim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo.

Ljubav vam je danas naklonjena. Međutim, maštate o nekom novom poznanstvu, bez obzira na to što ne biste prevarili partnera. Razmislite i o njegovim/njenim osećanjima i učinite nešto lepo za nju/njega. Ponekad odlazak u šetnju ili bioskop može da ulepša dan.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak vodolija

Vodolije su osobe sa datumom rođenja: 21. I – 19. II
Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Uran
Vaš kamen: ametist
U životu tražite: da shvatite misterije života
Raspoloženje: žustro
Tajna želja riba: da bude jedinstven i originalan

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: