Dnevni horoskop

Dnevni horoskop vaga

Vaga dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak vaga na današnji dan 22/10/2020.

Postoje neke posebne stvari koje želite sada da uradite i to može uključiti i privatan posao - ali to košta. Stepen vaše štedljivosti će vas odvesti tamo gde želite. Pravo je vreme da izmerite i pozitivne i negativne strane bilo kog poslovnog poduhvata. Odolite iskušenju da živite van vaših mogućnosti!

Dobijate puno ljubavi i pažnje od voljene osobe, a ako ste bez partnera, ovaj dan vam može doneti novo poznanstvo, zato izađite iz kuće! Ukoliko ipak želite da se zabavite kod kuće, imaćete puno zanimljivih rešenja, a naročito ako planirate da uspostavite kontakt sa nekim ljudima iz vaše profesije. Možete organizovati neki piknik ili napraviti sladoled za celo društvo.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak vaga

Vage su osobe sa datumom rođenja: 24. IX – 23. X
Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Venera
Vaš kamen: opal
U životu tražite: doslednost
Raspoloženje: promenljivo
Tajna želja riba: da živi lak, nekomplikovan život

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: