Dnevni horoskop

Dnevni horoskop vaga

Vaga dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak vaga na današnji dan 21/02/2020.

Veoma povoljan dan za posao. Vaša pozitivna energija je na zavidnom nivou. Pokazujete puno interesovanja za novu tehničku opremu i spremni ste i voljni da pomognete drugima. Zbog toga što u drugima vidite samo dobro, možda ćete otkriti skriven talenat kod jednog od vaših kolega. Uživajte u novim otkrićima, napretku, produktivnosti i mogućnosti novih otkrića.

Ovaj dan je toliko inspirativan da ćete zajedno sa prijateljem/icom ili voljenom osobom zajedno praviti planove o novim avanturama u budućnosti. Avanturističkog duha, spremni ste da se oprobate u ronjenju ili paraglajdingu. Ovaj dan vam nipošto neće biti običan ili dosadan. Pravi je trenutak da budete uzbuđeni oko novih stvari koje ćete otkriti u budućnosti.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak vaga

Vage su osobe sa datumom rođenja: 24. IX – 23. X
Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Venera
Vaš kamen: opal
U životu tražite: doslednost
Raspoloženje: promenljivo
Tajna želja riba: da živi lak, nekomplikovan život

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: