Dnevni horoskop

Dnevni horoskop strelac

Strelac dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak strelac na današnji dan 22/10/2020.

Ono što ćete čuti ovog jutra verovatno nisu najbolje vesti koje se mogu čuti, ali ako ponovo razmislite, možda u tome i nađete pozitivnu stranu. Strpljenje je tajno oružje koje danas treba da upotrebite. Rezultati na poslu mogu nadmašiti vaša očekivanja, tako da ćete biti veoma zadovoljni sobom.

Bliske veze danas zahtevaju puno emocija, posvećenost i važnost. Možda ćete kasno popodne odlučiti da posetite stare prijatelje ili rođake. Biće vam prijatno da budete okruženi osobama koje vas cene i vole. Odličan dan za povezivanje sa ljudima. Sve u svemu, danas je izuzetno lep dan za vas.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak strelac

Strelci su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII
Vaš element: vatra
Vama upravlja: Jupiter
Vaš kamen: tirkiz
U životu tražite: dobar život
Raspoloženje: burno i eksplozivno
Tajna želja riba: da se razlikuje od drugih

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: