Dnevni horoskop

Dnevni horoskop strelac

Strelac dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak strelac na današnji dan 11/08/2022.

Izuzetno lep dan je pred vama. Bez obzira na to što na poslu ne cvetaju ruže, osećate se odlično i vaša energija podstiče i druge na rad i optimizam. Iskoristite svoje dobre vibracije za poslovne ponude i sponzore, jer ljudi ne mogu odoleti vašoj harizmi i pozitivnom stavu.

I u ljubavi je situacija odlična. Jaka osećanja koja gajite prema voljenoj osobi čine da se vaš partner oseća zaista posebno i srećno. Međutim, nemojte da zapostavljate prijatelje i rođake. Potrudite se da bar veče provedete sa njima ili ih bar nazovite telefonom.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak strelac

Strelci su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII
Vaš element: vatra
Vama upravlja: Jupiter
Vaš kamen: tirkiz
U životu tražite: dobar život
Raspoloženje: burno i eksplozivno
Tajna želja riba: da se razlikuje od drugih

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: