Dnevni horoskop

Dnevni horoskop škorpija

Škorpija dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak škorpija na današnji dan 16/10/2018.

Danas imate fenomenalnu inspiraciju i energiju za obavljanje dosta stvari, kako na poslu, tako i privatno. Prava komunikacija sa ljudima je neophodna, kako bi drugi shvatili šta zaista govorite i osećate. Vreme vam ide na ruku za završavanje svih obaveza.

Danas ste veoma zavodljivi, pa ćete uspeti da šarmirate druge svojom pričom i ponašanjem. Veoma lako ulazite u suštinu stvari i kasnije popodne neko će vas pitati za savet ili tražiti psihološku analizu svojih problema. Muzika je odličan način za opuštanje i večeras ćete se možda okupiti sa svojim prijateljima da preslušate najnoviju muziku koju ste nabavili. Osećaj spokojstva i stabilne emotivne situacije ne može vam ništa pokvariti.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak škorpija

Škorpije su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII
Vaš element: voda
Vama upravlja: Pluton
Vaš kamen: topaz
U životu tražite: da izdržite uprkos pritiscima
Raspoloženje: nepokolebljivo
Tajna želja riba: da trijumfuje

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: