Dnevni horoskop

Dnevni horoskop škorpija

Škorpija dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak škorpija na današnji dan 22/10/2020.

Izuzetna želja da se družite sa ljudima obeležiće ovaj dan. Pokazujete saosećajnost i veliko razumevanje za tuđe probleme, a takođe ste i u poziciji da pomognete drugima. Veoma ste društveni i širite pozitivnu energiju. Ljudima se dopada vaš optimističan stav, pa će vam pohrliti u susret.

Uspevate da napravite kreativno okruženje, ali vodite računa da ne zapostavljate voljenu osobu zbog vaše preokupacije novim idejama. Ukoliko nemate partnera, postoji mogućnost da upoznate veoma zanimljivu osobu sličnu vama putem interneta. Ne odbacujte tu mogućnost. Danas vam sve ide od ruke i zato krenite u nove avanture!

Osnovne karakteristike za horoskopski znak škorpija

Škorpije su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII
Vaš element: voda
Vama upravlja: Pluton
Vaš kamen: topaz
U životu tražite: da izdržite uprkos pritiscima
Raspoloženje: nepokolebljivo
Tajna želja riba: da trijumfuje

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: