Dnevni horoskop

Dnevni horoskop škorpija

Škorpija dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak škorpija na današnji dan 17/07/2019.

Preokupacije oko posla će se konačno završiti. Rezultati možda neće biti toliko sjajni koliko ste očekivali, ali će svakako uroditi plodom. Bićete konačno zadovoljni trudom koji ste uložili.

Veoma ste emotivni danas, a možda ćete čak razmišljati i o smislu života. Osećate potrebu da probate nešto novo. Popodne ćete uživati u dugom razgovoru, pišući e-mail ili u nekom posebnom telefonskom razgovoru. Imaćete jaku želju za uživanjem večeras. Ples, susret sa starim prijateljima...sve je moguće.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak škorpija

Škorpije su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII
Vaš element: voda
Vama upravlja: Pluton
Vaš kamen: topaz
U životu tražite: da izdržite uprkos pritiscima
Raspoloženje: nepokolebljivo
Tajna želja riba: da trijumfuje

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: