Dnevni horoskop

Dnevni horoskop škorpija

Škorpija dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak škorpija na današnji dan 11/08/2022.

Danas niste raspoloženi za posao i sve što radite obavljate sa mukom. Napravite pauzu, proćaskajte sa dragom osobom, pa se vratite obavezama, jer prilično kasnite sa rokovima. Ukoliko i dalje budete nezadovoljni, krajnje vreme bi bilo da razmislite o tome da potražite novi posao. Ne oklevajte i menjajte stvari sve dok ne budete zadovoljni.

Voljena osoba vam pruža maksimalnu podršku, ali to očekuje i zauzvrat. Potrudite se da obradujete partnera nekom sitnicom ili večerom i dvostruko će vam se vratiti. Ako nemate partnera, veče obavezno provedite van kuće, jer postoji mogućnost za novo poznanstvo.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak škorpija

Škorpije su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII
Vaš element: voda
Vama upravlja: Pluton
Vaš kamen: topaz
U životu tražite: da izdržite uprkos pritiscima
Raspoloženje: nepokolebljivo
Tajna želja riba: da trijumfuje

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: