Dnevni horoskop

Dnevni horoskop ribe

Ribe dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak ribe na današnji dan 19/02/2020.

Danas je pravi dan da se uhvatite u koštac sa problemima na poslu, pogledajte istini u oči i razmislite veoma dobro šta možete da prihvatite, a šta biste morali da promenite. Iako neko od kolega možda nije tako prijatan prema vama, ne obraćajte pažnju i trudite se da ostanete kulturni i dostojanstveni. Ne nasedajte na zamke.

Stanje na emotivnom polju bi svakako moglo da se popravi ukoliko shvatite da nisu drugi zaduženi da se trude oko vas i čine da se osećate dobro. Učinite nešto za druge ili voljenu osobu i videćete kako se stvari pokreću na bolje. Ljudi su mnogo srećniji kada daju nego kada primaju.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak ribe

Ribe su osobe sa datumom rođenja: 20. II – 20. III
Vaš element: voda
Vama upravlja: Neptun
Vaš kamen: krvavik
U životu tražite: da niste sami i da budete povezani sa drugima
Raspoloženje: nepostojani energijski nivoi
Tajna želja riba: da ostvare svoje snove i fantazije pretvore u realnost

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: