Dnevni horoskop

Dnevni horoskop rak

Rak dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak rak na današnji dan 11/08/2022.

Vaša ljenjost danas vas može učiniti još pasivnijim i iscrpljenijim. Pokrenite se, uradite stvari na poslu koje odavno stoje po strani, rasčistite nered i stvorite radnu atmosferu. Naterajte sebe da razmišljate optimistično i zaista će biti bolje.

Pošto ste ovih dana izuzetno emotivni, vodite računa da danas ne preterate u izlivima emocija i gušite ljude oko sebe. Savladajte svoje strahove, zebnju i ljubomoru, jer je zaista zasnovana na nerealnim osnovama. Ovo može biti lep dan ukoliko se i sami potrudite.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak rak

Rakvi su osobe sa datumom rođenja: 21. VI – 21. VII
Vaš element: voda
Vama upravlja: Mesec
Vaš kamen: mesečev kamen
U životu tražite: potvrđivanje i bliskost
Raspoloženje: ćudljivo
Tajna želja riba: da se oseća sigurno (emotivno, finansijski, romantično i duhovno)

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: