Dnevni horoskop

Dnevni horoskop ovan

Ovan dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak ovan na današnji dan 21/02/2020.

Nerazrešeni odnosi na poslu čine vas nervoznim i netrpeljivim. Pokušajte da budete mudri i strpljivi i rešenje će samo doći. Moguća šansa za dobru poslovnu priliku. Vodite računa da ne trošite više nego što možete da priuštite i ohrabrite se da investirate u privatan posao.

Što se tiče emotivnog života, vaša rešenost da po svaku cenu isterate svoje vas može skupo koštati. Osvrnite se na ljude oko sebe i razmislite i o njihovim osećanjima. Pokažite im malo više pažnje i razumevanja. Večeras će vam biti zaista zanimljivo jer možete upoznati veoma neobičnu osobu.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak ovan

Ovnovi su osobe sa datumom rođenja: 21. III – 20. IV
Vaš element: vatra
Vama upravlja: Mars
Vaš kamen: rubin
U životu tražite: uzbuđenje trenutka
Raspoloženje: entuzijastično
Tajna želja riba: da vlada drugima

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: