Dnevni horoskop

Dnevni horoskop ovan

Ovan dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak ovan na današnji dan 11/08/2022.

Kada su u pitanju aktivnosti vezane za posao sa kojima ćete se suočiti danas, veoma je važno da budete snalažljivi i lukavi. Možda će vam biti stresno da nastavite istim tempom, pa ćete verovatno isplanirati da provedete zabavno veče sa prijateljima. Osećate se dobro kada su oko vas pozitivni ljudi, a upravo to je ono što vam je neophodno danas. Izbegavajte negativne ljude koji vam crpe energiju.

Danas ćete veoma uživati u umetnosti i vaš istančen ukus za estetiku će doći do izražaja. Možda će vam se i ukazati prilika da izrazite svoj talenat. Ako ste u ljubavi, obradujte voljenu osobu nekom lepom sitnicom. Ako ste bez partnera, postoji mogućnost da upoznate veoma zabavnu osobu.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak ovan

Ovnovi su osobe sa datumom rođenja: 21. III – 20. IV
Vaš element: vatra
Vama upravlja: Mars
Vaš kamen: rubin
U životu tražite: uzbuđenje trenutka
Raspoloženje: entuzijastično
Tajna želja riba: da vlada drugima

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: