Dnevni horoskop

Dnevni horoskop ovan

Ovan dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak ovan na današnji dan 30/03/2020.

Previše posla vas ipak čini srećnim, jer je napokon nestabilna finansijska situacija iza vas. Ipak, trudite se da ne trošite olako teško zarađen novac i danas napravite finansijski plan za naredni mesec. Očekuje vas prijatna saradnja sa uticajnom osobom.

Danas vam je i ljubav naklonjena. Od voljene osobe dobijate razumevanje, nežnost i pažnju i umete to i da cenite, što i nju čini veoma srećnom. Uživajte u današnjem danu, a veče provedite opuštanjem uz dobar film ili muziku.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak ovan

Ovnovi su osobe sa datumom rođenja: 21. III – 20. IV
Vaš element: vatra
Vama upravlja: Mars
Vaš kamen: rubin
U životu tražite: uzbuđenje trenutka
Raspoloženje: entuzijastično
Tajna želja riba: da vlada drugima

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: