Dnevni horoskop

Dnevni horoskop lav

Lav dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak lav na današnji dan 13/07/2020.

Uradili ste pravu stvar kada je posao u pitanju i tek danas ćete biti toga svesni. Iskoristite stare veze i poznanstva da biste još više napredovali, jer kontakti sa ljudima donose najviše novih mogućnosti. Imate sreće da ste okruženi dobrim ljudima i da možete da obavljate svoj posao na miru.

Danas ćete možda biti malo nostalgični kada su emocije u pitanju. Evociraćete uspomene na neprežaljenu ljubav iz prošlosti. Iskoristite maštanje za kreativne stvari i uradite nešto što odavno planirate, a niste stigli da uradite. Veče je idealno za razgovor sa prijateljima ili porodicom.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak lav

Lavovi su osobe sa datumom rođenja: 22. VII – 22. VIII
Vaš element: vatra
Vama upravlja: Sunce
Vaš kamen: peridot
U životu tražite: da vodite druge
Raspoloženje: energija koja isijava
Tajna želja riba: da bude zvezda

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: