Dnevni horoskop

Dnevni horoskop lav

Lav dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak lav na današnji dan 11/08/2022.

Vaša preokupacija nebitnim stvarima vam samo oduzima vreme i koncentraciju, što se odražava i na vašu finansijsku situaciju. Vratite se u radnu formu, zadajte sebi zadatke i ostvarujte ih po važnosti. Potrudite se da napravite razliku između bitnog i nebitnog, jer to je vaš kamen spoticanja kada je posao u pitanju.

Emotivni život će se uskoro zatalasati, jer ćete veoma brzo upoznati veoma kvalitetnu osobu i zato je bitno da ostanete vedri i pozitivni. Danas vam neće biti dosadno, jer ćete imati nekoliko poziva za druženje ili izlazak. Iskoristite dan i provedite se lepo.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak lav

Lavovi su osobe sa datumom rođenja: 22. VII – 22. VIII
Vaš element: vatra
Vama upravlja: Sunce
Vaš kamen: peridot
U životu tražite: da vodite druge
Raspoloženje: energija koja isijava
Tajna želja riba: da bude zvezda

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: