Dnevni horoskop

Dnevni horoskop lav

Lav dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak lav na današnji dan 22/10/2020.

Poslu kao da nikada nema kraja, a rezultati nisu slavni. Malo ste deprimirani ishodima na poslu, ali vaš borben stav vam ne dozvoljava da klonete. Pre podne je moguća zanimljiva poslovna ponuda koju ne biste trebali da odbacite. Međutim, razmislite dobro pre potpisivanja bilo kakvih ugovora.

U ljubavi se osećate usamljeno i željni ste pažnje i sitnih zadovoljstava. Ne čekajte da drugi ulepšaju vaš život. Kupite sebi nešto lepo, izađite sa prijateljem/icom na kafu i provedite se lepo. Morate najpre sebe voleti da bi vas i drugi voleli.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak lav

Lavovi su osobe sa datumom rođenja: 22. VII – 22. VIII
Vaš element: vatra
Vama upravlja: Sunce
Vaš kamen: peridot
U životu tražite: da vodite druge
Raspoloženje: energija koja isijava
Tajna želja riba: da bude zvezda

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: