Dnevni horoskop

Dnevni horoskop jarac

Jarac dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak jarac na današnji dan 17/07/2019.

Danas ćete shvatiti da rutina preovladava vašim životom i poželećete promenu. Možda ćete poželeti da uvedete neku novinu u posao kojim se bavite. Iako ste danas impulsivniji nego obično, to vam može pomoći i da uradite nešto na šta se odavno spremate. Danas ne trpite ograničenja ni zabrane.

Pravo je vreme da razmislite o važnim i smisaonim stvarima. Činjenje dobrih dela pruža osećaj sreće i onom ko pruža i onom ko dobija - zato danas uradite nešto dobro. U ljubavi ne cvetaju ruže, ali vas zato ovih dana čeka pravi ljubavni vatromet!

Osnovne karakteristike za horoskopski znak jarac

Jarci su osobe sa datumom rođenja: 22. XII – 20. I
Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Saturn
Vaš kamen: granit
U životu tražite: da budete ponosni na svoja dostignuća
Raspoloženje: moćna i izdržljiva energija
Tajna želja riba: da mu se svi dive

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: