Dnevni horoskop

Dnevni horoskop jarac

Jarac dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak jarac na današnji dan 21/02/2020.

Imaćete veoma jasan uvid u stanje stvari i viziju šta tačno treba da uradite. Vaša osećajnost i empatija sa vama bliskim osobama i uvid u njihova raspoloženja i emocije je veoma snažna. Svoju intuiciju treba da poslušate danas, kada ćete se naći u dilemi i situaciji da treba da donesete odluku.

Okolnosti su povoljne da napredujete u pozitivnom smislu, kako na poslu, tako i u ljubavi. Današnji dan će biti ispunjen ljubavlju, kreativnošću i zadovoljstvom. Iskoristite tu pozitivnu energiju za drage osobe koje su uvek tu da vam pruže podršku. Priredite im večeras sedeljku ili ih pozovite na večeru.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak jarac

Jarci su osobe sa datumom rođenja: 22. XII – 20. I
Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Saturn
Vaš kamen: granit
U životu tražite: da budete ponosni na svoja dostignuća
Raspoloženje: moćna i izdržljiva energija
Tajna želja riba: da mu se svi dive

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: