Dnevni horoskop

Dnevni horoskop jarac

Jarac dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak jarac na današnji dan 22/10/2020.

Danas je pravi trenutak da okrenete nov list. Počnite da razvijate unutrašnju snagu i veru u sebe i u svoje poslovne sposobnosti. Samo budite kreativni u onome što radite i neko će vas primetiti. Bez obzira na to što ste prirodno malo povučeni, ne plašite se da ispoljite svoja osećanja. Osećate potrebu da budete u pravu i možda uđete u nepotrebnu raspravu.

OKod kuće ćete se osećati prijatno - ukoliko se opustite i priuštite sebi neka sitna zadovoljstva. Postoji mogućnost da uskoro upoznate nekog ko želi da vas upozna kao osobu i kome će veoma biti stalo do vas.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak jarac

Jarci su osobe sa datumom rođenja: 22. XII – 20. I
Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Saturn
Vaš kamen: granit
U životu tražite: da budete ponosni na svoja dostignuća
Raspoloženje: moćna i izdržljiva energija
Tajna želja riba: da mu se svi dive

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: