Dnevni horoskop

Dnevni horoskop devica

Devica dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak devica na današnji dan 26/05/2019.

Ako danas date sve od sebe, može uslediti značajan uspeh. Pratite svoje instinkte, ali zastanite s' vremena na vreme da sakupite informacije. Nova informacija može doći sa veoma neobične strane - obratite pažnju. Bićete uspešni zato što obično zarađujete novac više svojim umom i intelektom, nego pukim fizičkim radom.

HImate puno entuzijazma i brzo uspostavljate blizak kontakt sa ljudima. Takođe, u toku dana možete pokazati više interesovanja za kulturna dešavanja i trošenje novca, nego samo na zarađivanje. Danas možete uspostaviti zanimljiv kontakt sa osobom sa posla. Dan je stvoren za romansu, zato ne libite se da probate nešto novo ili odete na neko nepoznato mesto.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak devica

Devica su osobe sa datumom rođenja: 23. VIII – 23. IX
Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: safir
U životu tražite: da uradite pravu stvar
Raspoloženje: saosećajno i brižno
Tajna želja riba: da daje i prima ljubav

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: