Dnevni horoskop

Dnevni horoskop devica

Devica dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak devica na današnji dan 30/03/2020.

Danas nemate mira, ne prija vam da budete na istom mestu i željni ste novih dostignuća. Možda vam kratka šetnja ili mala promena okruženja pomogne da se osvežite. Ukoliko radite naporan i suvoparan posao, protegnite se ili napravite pauzu svakih sat vremena.

Veoma ste emotivni i uživate u svakom trenutku sa voljenom osobom. Spremni ste da se nesebično dajete. Kod kuće će vam svakodnevna rutina pružiti osećaj stabilnosti i mira. Muzika igra veliku ulogu u vašem životu - možda ćete danas kupiti novi CD. Razgovor sa starim prijateljima je odličan način da se završi dan.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak devica

Devica su osobe sa datumom rođenja: 23. VIII – 23. IX
Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: safir
U životu tražite: da uradite pravu stvar
Raspoloženje: saosećajno i brižno
Tajna želja riba: da daje i prima ljubav

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: