Dnevni horoskop

Dnevni horoskop devica

Devica dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak devica na današnji dan 21/02/2020.

Ovaj dan je pun mogućnosti za vas. Iako jutro nije obećavajuće, posle podne i veče će proteći baš onako kako biste želeli. Na poslu će ljudi napokon uvideti vaše kvalitete i prethodni trud će vam se konačno isplatiti. Dobićete podstrek za nove izazove.

Na polju ljubavi vas očekuje prijatno iznenađenje. Osoba kojoj se potajno sviđate će konačno sakupiti hrabrost da vam priđe. Zato budite otvoreni, posmatrajte ljude oko sebe i dozvolite drugim osobama da uđu u vaš život. Samo otvorenost ka novom razvija čoveka.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak devica

Devica su osobe sa datumom rođenja: 23. VIII – 23. IX
Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: safir
U životu tražite: da uradite pravu stvar
Raspoloženje: saosećajno i brižno
Tajna želja riba: da daje i prima ljubav

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: