Dnevni horoskop

Dnevni horoskop devica

Devica dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak devica na današnji dan 11/08/2022.

Danas ste izuzetno nezadovoljni vašim materijalnim stanjem da ćete možda biti u situaciji da prihvatite posao koji vam se u suštini i ne dopada. Strpite se još malo i sačekajte povoljniju priliku. Suzdržite se od izlazaka i više vremena provedite kod kuće kako ne biste došli u iskušenje da potrošite i preostali novac.

Ljubav vam je naklonjena i nema potrebe da brinete o budućnosti, već uživajte u sadašnjem trenutku. Ne opterećujte se nebitnim sitnicama kada je voljena osoba u pitanju, prihvatite njene nedostatke i budite svesni i svojih mana. Čeka vas veoma prijatno veče u okruženju najbližih.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak devica

Devica su osobe sa datumom rođenja: 23. VIII – 23. IX
Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: safir
U životu tražite: da uradite pravu stvar
Raspoloženje: saosećajno i brižno
Tajna želja riba: da daje i prima ljubav

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: