Dnevni horoskop

Dnevni horoskop blizanci

Blizanci dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak blizanci na današnji dan 16/10/2018.

Pošto ste veoma neodlučni po pitanju posla i onoga čime biste zaista voleli da se bavite, možda je danas pravi trenutak da pokrenete stvari u tom pravcu. Krenite privatno da osmišljavate i radite stvari koje vam pružaju zadovoljstvo, a ipak imate i finansijskih koristi od njih. Verujte u sebe i svoje kvalitete i budite nepokolebljivi kada je u pitanju ostvarenje vaših poslovnih ciljeva.

Privatno ste veoma zadovoljni, prija vam period emotivne stabilnosti. Iskoristite popodne ili veče za kreativne stvari, čitajte dobru knjigu ili pogledajte film koji već duže vreme želite da pogledate. Izuzetno lep dan i za druženje sa starim prijateljima.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak blizanci

Blizanci su osobe sa datumom rođenja: 22. V – 21. VI
Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: akvamarin
U životu tražite: da istražite od svega po malo
Raspoloženje: intenzivna mentalna energija
Tajna želja riba: da bude ispred drugih

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: