Dnevni horoskop

Dnevni horoskop blizanci

Blizanci dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak blizanci na današnji dan 22/10/2020.

Danas ste pretrpani obavezama i poslom, jer su vam se nagomilale mnoge nezavršene stvari iz prethodnih dana. Ipak pazite da se ne premorite, jer onda nećete moći da obavljate ni svakodnevne obaveze. Pravite česte pauze, a popodne se dobro odmorite umesto da se družite sa prijateljima ili ljudima iz komšiluka.

Kada je u pitanju emotivni život, više ste preokupirani onim što se dešava vama bliskim ljudima nego vama. Danas ste preosetljivi i zato uveče obavezno izađite u šetnju ili pogledajte neku komediju. Ne dozvolite da vas emocije nadjačaju i trudite se da razmišljate pozitivno.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak blizanci

Blizanci su osobe sa datumom rođenja: 22. V – 21. VI
Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: akvamarin
U životu tražite: da istražite od svega po malo
Raspoloženje: intenzivna mentalna energija
Tajna želja riba: da bude ispred drugih

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: