Dnevni horoskop

Dnevni horoskop blizanci

Blizanci dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak blizanci na današnji dan 11/08/2022.

Bez obzira na to što ekonomska kriza utiče na posao, budite uporni u onome što ste započeli i rezultati će sigurno doći. Nepokolebljivo verujte u svoje sposobnosti i ne dozvolite da vam osobe koje vam zavide poljuljaju veru u sebe. Uskoro će se finansijsko stanje popraviti.

Emotivni život vam je trenutno malo komplikovan, pa bi bilo najbolje da se osamite i dobro razmislite šta je ono što zaista želite u životu i šta vas čini srećnim. Posvetite pažnju svojoj porodici, jer je njoj ipak najviše stalo do vas. Nedovoljno kretanje može učiniti da se osećate tromo ili pospano, zato isplanirajte aktivno popodne ili veče.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak blizanci

Blizanci su osobe sa datumom rođenja: 22. V – 21. VI
Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: akvamarin
U životu tražite: da istražite od svega po malo
Raspoloženje: intenzivna mentalna energija
Tajna želja riba: da bude ispred drugih

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: