Dnevni horoskop

Dnevni horoskop bik

Bik dnevni horoskop

Dnevni horoskop za horoskopski znak bik na današnji dan 21/09/2018.

Svesni ste da ulaganjem u sebe ulažete i u svoju sigurnost i budućnost i zato ste uporni u ostvarenju ciljeva koji nisu nimalo laki. Verujte u pozitivan ishod i ne dopustite da vas uhvati neraspoloženje zbog tolikog rada. Obratite se starijim osobama za savet, umesto što uvek sami pokušavate da rešite problem.

Vaš nestabilan emotivni život je samo posledica vaših nedefinisanih ciljeva kada je ljubav u pitanju. Ni sami niste sigurni da li vam je potrebna emotivna stabilnost ili neka nova avantura. Danas je pravo vreme da zastanete i definišete šta zaista očekujete od ljubavi.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak bik

Bikovi su osobe sa datumom rođenja: 21. IV – 20. V
Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Venera
Vaš kamen: smaragd
U životu tražite: emotivnu i finansijsku sigurnost
Raspoloženje: energično
Tajna želja riba: da ima siguran, srećan i bogat život/ brak

TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: