Saveti

Sajam turizma 2015. u Beogradu

Da li znate zašto je februar mesec turizma u Srbiji? Zato što se već dugo vremena u drugoj polovini drugog meseca u godini održava najveća smotra turističkih subjekata iz Srbije, regiona i sveta.

Sajam turizma 2015 Beograd
Sajam turizma 2015 Beograd

Ta smotra je sajam turizma i ove godine to je 37. sajam po redu, a moto sajma je „Iskoristi trenutak„.

Ova međunarodna manifestacija počinje u četvrtak 19.02.2015. i traje do 22.02.2015.

Sa jedne strane okupiće prodavce turističkih proizvoda (turističke agencije, tur operatere, avio kompanije i prevoznike, vlasnike hotela, ostalog smeštaja …), a sa druge strane turiste.

U nadolazećoj histeriji koja je svakim danom sve jača, pravi beg od stresa jeste odlazak u neki novi kutak, dodir neke nove kulture, miris neke nove hrane. Uz mirise nezaobilazno su povezani i ukusi, pa se u okviru sajma održava i sajam vina.

Vinari regionalnih vinarija potpuno besplatno omogućiće vam degustaciju njihovih specijaliteta od grožđa. Pogledajte jednu od naših ranijih priča sa beogradskog sajma vina. Vinski putevi i vinske desinacije su sve traženiji turistički proizvodi, pa ako su vam Dalmacija ili Istra daleko, Rajačke pivnice i Istočna Srbija nisu.

Sajam vina, BeoWineFair
Sajam vina, BeoWineFair

Retko šta može jače inspirisati od putovanja, novog ambijenta, prozirne vode, višemilenijumske arhitekture, remek dela. Turizam uz kulturu povezuje. A sve to traži i vreme i novac. Zato na sajmu imate sve na jednom mestu, možete direktno i brzo sagledati aktuelnu ponudu i ostvariti sajamski popust. Cena pojediničane ulaznice je 300 dinara.

Kao posebnu zanimljivost na sajmu posetite štand Turske i okusite njihove specijalitet. Propagandni materijal je ogroman, odlična multimedija. Uživali samo u ratluku sa pistaćima.

Ako se odlučite da kupite čašu od 300 dinara i krenete u degustaciju vina, štand hrvatskih vina i penušavih venecijanskih osvojiće vam nepce.

O brojnim sajamskim popustima sami ćete naći info. Dominiraju ponude za Grčku i Tursku.

Detalj sa štanda Air Serbia
Detalj sa štanda Air Serbia, sa prošle godine

Umalo zaboravismo, pogledajte 6 razloga zašto posetiti sajam turizma. Teško da iko može reći više od toga, pa planirajte posetu sajmu turizma 2015. u Beogradu!

Glavni urednik TT Group

Glavni urednik, administrator i putopisac turističkog portala TT Group.

Uključi se kroz komentar

Kliknite ovde da bi ste komentarisali

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povežimo se:

Prijavite se na našu mejling listu


Podelite sa prijateljima: