Naslovna   Home   
 Page: 1 | 2 | 3 | 4 |

 

 MEDJUNARODNI KONGRES I SAJAM KOZMETIKE U BEOGRADU


Štand časopisa Ana na sajmu kozmetike u Beogradu 2008
Milica Jovović, na štandu časopisa ANA, na sajmu kozmetike u Beogradu 2008.

Ova jubilarna dvadeset i peta manifestacija po redu, po mnogo čemu, razlikovaće se od prethodnih manifestacija ovog tipa. Održava se u Genex Impulse Hall-u, prostoru koji je idealan za manifestacije ovakvog tipa. Prostor sa svojih 2500 m2-ih ekskluzivnog prostora dva dana, odnosno 10. i 11. maja, biće u potpunosti u službi lepote odnosno u službi nege lica, tela i kose. Nakon svečanog otvaranja poznati gosti otvoriće i program na stage-u gde će po prvi put biti organizovano takmičenje u šminkanju i takmičenje u kreiranju frizura.

Bozen cosmetics na sajmu kozmetike u Beogradu 2008
Štand Božen Kozmetike na sajmu kozmetike u Beogradu 2008

Šminkanje na sajmu kozmetike
Šminkanje uživo. Na ovoj manifestacji mogli ste da pratite vešte pokrete i kombinacije naših najprestižnijih kozmetičara

Stručni žiri sačinjen od eminentnih stručnjaka kako iz ovih oblasti, tako i od velikog broja poznatih ličnosti proglasiće pobednike u ova dva takmičenja i uručiti adekvatna priznanja i nagrade. Takođe želimo da vam najavimo i edukativni kozmetički centar gde će Udruženje kozmetičara Srbije organizovati niz stručnih predavanja iz najnovijih kozmetičkih oblasti. Sajam kozmetike svakako će privući veliki broj kako profesionalnih posetilaca tako i one posetioce koji žele direktno na ovom jedinstvenom mestu da se upoznaju sa najnovijim trendovima iz oblasti kozmetike. Ovo je takođe i mesto na kojem se sklapaju veliki poslovni sporazumi tako da ukoliko se na bilo koji način bavite kozmetikom svakako da morate biti prisutni na ovom jedinstvenom događaju koji se dešava samo jednom godišnje.

 

Page: 1 | 2 | 3 | 4 |

 


 TT GROUP REPORTAŽE SA SAJMOVA

 

 

 

 

 


  WEB SOLUTIONS   E-MARKETING   FOTOGRAFIJA   GRAFIČKI  DIZAJN   PORTFOLIO   LINKOVI   KONTAKT

Questions? webmaster@tt-group.net, Mob: +381.(0)64.12.77.044 , Tel/Fax: +381. (0) 10. 362. 752
© TT GROUP 2004-2007, All Rights Reserved.