Naslovna   Home   
 


Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE
South East Europe Belgrade Building Expo


Page: 1 | 2 | 3 | 4 |

 

 Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE - 2. strana

34. međunarodni sajam građevinarstva u Beogradu traje od 15.04.2008. – 19.04.2008., gde će više od 300 stranih i 700 domaćih izlagača postaviti svoje štandove. Ove godine međunarodni sajam građevinarstva je tematski podeljen u šest hala (Hala 1, Hala 2, Hala3, Hala 4, Hala 5 i Hala 14), a puno toga može da se vidi i na otvorenom prostoru.

Hale 3, 3g, 3a, i 4 predstavljaju posetiocima različite vrste termo, hidro i zvučnih izolacija, pored molerskog alata, boje, lakova i mešavina. Posetioci ovde mogu da vide i informišu se i o antikorozivnoj i protivpožarnoj zaštiti.

Hala 2B pruža pregled betona i betonskih proizvoda, armatura, galanterija, uređaja za klimatizaciju i grejanje, kao i razne alate za građevinarstvo.

Hala 2S je prepuna izložbenih keramičkih i granitnih pločica, nameštaja za kupatilo, sanitarne armature i opreme, kao i opreme za saune.

Hale 2A, AG, 5 izlažu crep, opeku i blokove, kao i ostale krovne pokrivače. Mogu se videti i instrumenti i pribor za građevinske laboratorije, projektovanje, inženjering, opremanje enterijera, pregradnih zidova, osvetljenje.

Hale 2A, AG, 5 prikazuju profile za stolariju, staklene fasade, prozore i vrata, okove i bravariju za stolariju, drvena stepeništa, parket, lamperiju, građu, kao i liftove i eskalatore.

Otvoreni prostor je možda i najzanimljiviji i najatraktivniji zbog montažnih objekata i kuća, koje su vrlo povoljne i isplative. Takođe, na otvorenom prostoru se mogu videti građevinske konstrukcije i profili, mašine i uređaji za industriju građevinskog materijala, gređevinska mehanizacija, kao i bazeni i oprema za saune.

Krug na sajmu gradjevinarstva 2008

 

Sajam gradjevinarstva 2008

Montažne kuće Ivanjica ( www.mkivanjica.com ) su trenutno vodeća firma od poverenja, koja pored kuća za stanovanje nudi i druge montažne objekte svih namena, kao što su prodavnice, garaže, magacini, škole, vrtići i td. Cene su veoma povoljne, recimo kuća od otprilike 60m2 košta 10 000€, a kuća od oko 110m2 ima cenu od 18 000€.

Brvnare - Sajam gradjevinarstva 2008

Prijatno iznenađenje i osveženje su i brvnare iz kompanije Spagos d.o.o ( www.spagosspagos.com ). Ova kompanija promoviše autentične kanadske brvnare od ručno obrađenih kedrovih trupaca. Za one koji ne mogu da se odluče da li da odaberu brvnaru od kedrovih trupaca ili onu sa stubovima i gredama, postoji mogućnost kombinacije ova dva stila. Drvo, kao plemenit materijal (u ovom slučaju crveni kedar sa pacifičke strane Kanade koji je otporan na morsku vodu, vlagu, insekte i gljivice) predstavlja neprolaznu inspiraciju i neverovatno prijatan osećaj. Ručno obrađeni trupci su spoj umetnosti i funkcionalnosti, leti pružaju svežinu, a zimi se brzo zagrevaju. Život i boravak u ovim brvnarama svakako predstavlja ekskluzivni osećaj užitka, inspiracije i opuštanja u vremenu kada tehnološki napredak sve više oduzima ljudima kontakt sa prirodom.

Sajam gradjevinarstva 2008 - kupatilo iz snova

 

 

 

 


 TT GROUP REPORTAŽE SA SAJMOVA

 

 

 

 

 


  WEB SOLUTIONS   E-MARKETING   FOTOGRAFIJA   GRAFIČKI  DIZAJN   PORTFOLIO   LINKOVI   KONTAKT

Questions? webmaster@tt-group.net, Mob: +381.(0)64.12.77.044 , Tel/Fax: +381. (0) 10. 362. 752
© TT GROUP 2004-2007, All Rights Reserved.